DOGAĐANJANASLOVNICA

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, GO HDZ Slatina uputila je svoju čestitku

“Drage Slatinčanke i Slatinčani!

Danas kada se s ponosom prisjećamo najvažnijih,ali i najtežih trenutaka stvaranja jedine nam Domovine u novijoj Hrvatskoj povijesti, zahvalni smo na našim braniteljima. Zahvaljujući njima danas živimo u samostalnoj i suverenoj Republici Hrvatskoj. 

Mnogi naši preci su sanjali slobodnu Hrvatsku, a samo smo ju mi dosanjali jer su naši branitelji imali dovoljno hrabrosti i požrtvovnosti. Upravo zbog toga prvenstveno braniteljima i njihovim obiteljima posvećujemo ovaj dan.

Briljantnom vojno redarstvenom akcijom „Oluja“ Republika Hrvatska je započela put izgradnje stabilne i sigurne države, države koja je danas ravnopravna članica međunarodne zajednice. U današnjim vremenima punim izazova, kada nam je najteže  prisjetimo se vjere i srčanosti ljudi koji su stvarali Domovinu. Neka nam njihova snaga bude poticaj za izazove s kojima se svakodnevno susrećemo i poticaj da uspješno rješavamo zadatke koji su pred nama u ostvarenju Hrvatske u kojoj svi moramo imati jednake uvjete života, obrazovanja i rada.

Časna i hrabra povijest našeg naroda stvara nam dužnost da izgradimo svijetlu budućnost za sve naše sugrađane, a kao i tada to možemo samo zajedno ostvariti.

Cijenjeni sugrađanke i sugrađani, s ponosom i sjetom, ali i vjerom u bolju  budućnost, čestitamo vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska!

GO HDZ Slatina”

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button