DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Goran Kočiš novi je član žirija poznatog kulinarskog showa MasterChef

U TIJEKU je snimanje audicija za sedmu sezonu MasterChefa, a osim novih kandidata, nova sezona donosi promjene u postavi žirija. Uz chefa Stjepana Vukadina, koji ulazi u svoju četvrtu sezonu kao član žirija, stat će renomirani chefovi Goran Kočiš i Mario Mihelj.

Goran Kočiš, u gastronomskim krugovima poznat kao Slavonac zaslužan za prvu Michelinovu zvjezdicu u kontinentalnoj Hrvatskoj, veseli se novom izazovu u karijeri pod svjetlima reflektora, na koje se tek treba naviknuti.

“Velika mi je čast biti dio nove sezone MasterChefa. Bit će to veliki novi izazov za mene osobno, a isto tako veliki korak prema usmjeravanju kandidata u nove nade naše gastronomske scene”, poručuje Kočiš te otkriva koja očekivanja ima od novih kandidata.

“Očekujem ustrajnost, fokusiranost i ljubav prema kuhanju i njihovom budućem životnom stilu – jer kuhanje nije posao, nego upravo stil života. Kao član žirija bit ću strog, ali pravedan, sve u cilju motiviranja i educiranja kandidata da budu što bolji”, dodaje Kočiš koji je svoju uspješnu karijeru gradio u inozemstvu – Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj – te potom u Zagrebu. Kulinarski zanat brusio je u brojnim istaknutim restoranima i hotelima, a zahvaljujući njemu, 2019. godine Michelinova zvjezdica prvi put stigla je u Zagreb.

(Izvor: Nova TV, Foto: Facebook)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button