KULTURA I OBRAZOVANJENAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Nasmijte se do suza uz bračkog komičara Ivicu Lazanea – Stand up show “Šta ti misliš sa svojim životom?”

Ivica Lazaneo, najpoznatiji i trenutno jedini komičar s Brača, izvest će svoj one-man show pod nazivom “Šta ti misliš sa svojim životom?” u četvrtak, 2. svibnja, u kino-dvorani slatinskog POU.

Karte po cijeni od 9 € u pretprodaji te 11 € na dan izvedbe mogu se kupiti vikendom na blagajni Kino Slatine ili radnim danom u uredima POU na 1. katu.

Ovaj show donosi vam najbolje trenutke iz prvih pet godina Ivičine karijere, sa svim nespretnostima, neuspjesima i smiješnim situacijama koje je prošao. Ivica Lazaneo nije samo komičar, već i majstor pričanja priča koje će vas natjerati da se zapitate: “Šta ti misliš sa svojim životom?” Sigurno ste si i sami barem jednom postavili to pitanje, a Lazaneo će vam pružiti svoj jedinstveni pogled na život i sve njegove čudne putove.

Ovaj show otkriva kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanjaokoline te u kakvim se sve nesvakidašnjim situacijama zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Ivica Lazaneo će vam ispričati svoju priču, što je sve doživio, proživio i što on misli sa svojim životom.


Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Ali i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik, fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikog ne bi kapi njanci bokun da parlo po bročki. S obzirom da ga samoborci ne bi razumjeli da priča na svom dijalektu, Ivica će nastupiti na standardnom hrvatskom jeziku. Ivica kaže da se standupom bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostalo doći samo od sebe. I da, prodaje maslinovo ulje.

Od svojih 29 godina, zadnjih 8 godina života bavi se komedijom. Prvi put se penje na pozornicu početkom 2016. na večeri otvorenog mikrofona u organizaciji Studija Smijeha, čiji je član bio do 2018. kad s kolegama osniva novi kolektiv u kojem i danas djeluje. Godinu dana kasnije izbacuju i prvi zajednički specijal “Stand-up po splicki”, koji do danas broji više od 850 tisuća pogleda te nakon toga redovno nastupa u kazalištima i dvoranama diljem Hrvatske. Iza njega je više od 900 nastupa te 2 samostalna autorska showa. “Šta ti misliš sa svojim životom?” je svoju premijeru doživio 2020., te trenutno izvodi dvoransku turneju, a drugi show “Nekulturno uzdizanje” izvodi od ljeta 2023. godine.

(nm)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button