NASLOVNICA

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Damir Jakšić čestitao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

„Prisjećamo se s ponosom i zahvalnošću 5. kolovoza 1995. godine, kada se na Kninskoj tvrđavi pobjednički zavijorilo hrvatski barjak i označio završetak vojno-redarstvene operacije Oluja. Bio je to temelj slobode i demokracije koju danas uživamo.

Svoj doprinos stvaranju slobodne i samostalne Hrvatske dali su i naši brojni sugrađani, a mnogi su u konačnu pobjedu i temelje naše slobode ugradili i svoje živote. Njihova žrtva, žrtva svih hrvatskih branitelja i njihovih obitelji treba nam biti poticaj da idemo naprijed i gradimo bolju budućnost našega grada, te da nikad ne zaboravimo istinu o Domovinskom ratu. Ovaj dan obilježavamo s velikom ponosom i na nama je da  nikada ne zaboravimo žrtvu naših  branitelja i damo svoj doprinos u stvaranju još bolje, perspektivnije i snažnije domovine nam Hrvatske.

Svim hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih i nestalih branitelja izražavam svoju duboku i vječnu zahvalnost te s velikim ponosom čestitam ovaj veliki dan hrvatske pobjede! U svoje ime i u ime Gradskog vijeća Grada Slatine čestitam svim braniteljima njihov dan – Dan hrvatskih branitelja, a svim nama i svim našim sugrađanima Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine

Damir Jakšić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot