NASLOVNICA

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Damir Jakšić čestitao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

„Prisjećamo se s ponosom i zahvalnošću 5. kolovoza 1995. godine, kada se na Kninskoj tvrđavi pobjednički zavijorilo hrvatski barjak i označio završetak vojno-redarstvene operacije Oluja. Bio je to temelj slobode i demokracije koju danas uživamo.

Svoj doprinos stvaranju slobodne i samostalne Hrvatske dali su i naši brojni sugrađani, a mnogi su u konačnu pobjedu i temelje naše slobode ugradili i svoje živote. Njihova žrtva, žrtva svih hrvatskih branitelja i njihovih obitelji treba nam biti poticaj da idemo naprijed i gradimo bolju budućnost našega grada, te da nikad ne zaboravimo istinu o Domovinskom ratu. Ovaj dan obilježavamo s velikom ponosom i na nama je da  nikada ne zaboravimo žrtvu naših  branitelja i damo svoj doprinos u stvaranju još bolje, perspektivnije i snažnije domovine nam Hrvatske.

Svim hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih i nestalih branitelja izražavam svoju duboku i vječnu zahvalnost te s velikim ponosom čestitam ovaj veliki dan hrvatske pobjede! U svoje ime i u ime Gradskog vijeća Grada Slatine čestitam svim braniteljima njihov dan – Dan hrvatskih branitelja, a svim nama i svim našim sugrađanima Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine

Damir Jakšić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button