Uvjeti korištenja radioslatina.hr portala

1. KOLAČIĆI (Cookie policy)

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, radio-slatina.hr_small portal pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala prilikom prvog otvaranja stranica u mjesec dana. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića, a nastavkom pregleda i korištenja portala, korisnik daje svoju suglasnost.

Za praćenje statistike posjećenosti i analize koristimo servis treće strane Google Analytics. O njihovim načinima pohrane i brisanja podataka koje treća strana eventualno pohranjuje možete više pročitati ovdje: Google Analytics – zaštita privatnosti.


2. OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

radioslatina.hr portal je online informativni medij koji donosi informacije iz grada Slatine i Virovitičko – podravske županije uz povremeno prenošenje pojedinih zanimljivosti iz svijeta. Čitatelji portala su ujedno i korisnici.

Korištenjem bilo kojeg dijela radioslatina.hr portala u svakom trenutku smatra se da je korisnik prihvatio ova pravila korištenja prethodno ih pročitavši u cijelosti. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na radioslatina.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Niti jedan dio radioslatina.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje nezakonitih radnji.

radioslatina.hr portal čitateljima u dobroj namjeri nudi informativni sadržaj i osigurava njegovo besplatno korištenje sve dok se ne krše pravila korištenja. radioslatina.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja koje su kreirali posjetitelji te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje radioslatina.hr portala korisnici koristite na vlastitu odgovornost. radioslatina.hr portal ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg sadržaja na radioslatina.hr portalu.


3. KOMENTIRANJE SADRŽAJA

Komentiranje sadržaja radioslatina.hr portala dozvoljeno je svim korisnicima i posjetiteljima koji koriste društvenu mrežu Facebook na našoj službenoj Facebook stranici. Uredništvo ne moderira i ne uređuje komentare koje putem Facebook profila ili na drugi način unose korisnici odnosno čitatelji. Sadržaj komentara ne odražava stav i mišljenje uredništva, već svakog komentatora ponaosob.

Izdavač i uredništvo radioslatina.hr portala niti na koji način nisu odgovorni za sadržaj komentara korisnika.

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te propagiranje nasilja, klevetanje i drugi nezakoniti sadržaj. Nije dopušteno vrijeđanje ili izravne prijetnje, kako drugim korisnicima, tako ni novinarima, autorima članaka, administratorima te osobama na koje se članak posredno ili neposredno odnosi. Izravne prijetnje drugim korisnicima, novinarima ili subjektima članka mogu biti podložne kaznenom progonu i prijavi nadležnoj instituciji.

Zabranjeno je spammanje ili bilo kakvo komentiranje s ciljem narušavanja ugleda korisnika ili portala.

Zabranjeno je komentiranje s lažnih profila.

Uredništvo radioslatina.hr portala zadržava pravo bez objašnjenja ukloniti bilo koji komentar koji nije u suglasnosti s gore navedenim pravilima ili dobije prijavu nezakonitog i nedopuštenog sadržaja komentara.


AUTORSKA PRAVA

radioslatina.hr portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, audio i video materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava radioslatina.hr portala.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (radioslatina.hr portal, partneri, korisnici) smatra se kršenjem autorskih prava.

Ukoliko smatrate da su na radioslatina.hr portalu povrijeđena vaša autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite.


PRENOŠENJE SADRŽAJA

Prenošenje tekstualnog sadržaja dozvoljeno je u skraćenom obliku s istaknutim “živim” hyperlinkom koji klikom čitatelja usmjerava na izvorni članak na radioslatina.hr portalu i s jasno istaknutim izvorom informacije u tekstu.

Fotografije dozvoljeno je preuzimati jedino uz suglasnost urednika radioslatina.hr portala i autora. Ukoliko se ne radi o fotografijama u vlasništvu radioslatina.hr portala, autorska prava reguliraju se s autorom i vlasnikom fotografije koji je istaknut uz svaku objavljenu fotografiju.


LINKOVI NA VANJSKI SADRŽAJ

radioslatina.hr portal objavljuje linkove na internetske stranice izvan vlastitog portala. radioslatina.hr portal linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.


IZMJENE PRAVILA

radioslatina.hr portal zadržava pravo bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama radioslatina.hr portal će korisnike obavijestiti objavljivanjem na portalu.

Zadnja promjena: 14. 01. 2015.

Back to top button