Naplatne usluge Radio Slatine

Mali oglasi – glazbene želje – nagradne igre

Svoj mali oglas ili glazbenu želju možete nam predati na jedan od nabrojanih načina:

> OSOBNO

Dolaskom u studio na adresi Braće Radić 13a, Slatina. Cijena malog oglasa iznosi 2,00 EUR (PDV uključen).

> DIREKTNIM POZIVOM

Pozivom na broj 060 50 60 50 te pritiskom na broj 2, dolazite izravno u program i imate priliku dati vaš mali oglas, reći vašu glazbenu želju ili sudjelovati u nagradnoj igri.

  • Cijene poziva su: 0,46 eura/min za poziv iz fiksne mreže, a 0,63 eura/min iz mobilnih mreža (PDV uključen).

> SMS PORUKOM

Male oglase, glazbene želje ili sudjelovanja u nagradnim igrama možete ostvariti i putem SMS servisa.

Pošaljite Vašu poruku na broj 666 555.

Na početku poruke morate napisati “ključnu riječ” SLATINA ostaviti mjesto razmaka i pisati željeni tekst. Poruka može biti duljine maximalno 160 znakova, a obavezno mora sadržavati i Vaš OIB na kraju poruke.

  • Cijena SMS-poruke iznosi 0.49 EUR (PDV uključen).

PRAVNE NAPOMENE:

Ovim putem Vas želimo informirati o novom Zakonu o zabrani i sprječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti koji je na snagu stupio 11. lipnja 2011. godine. Navedeni Zakon već je u primjeni i odnosi se na sve medije u Hrvatskoj koji objavljuju oglase.

Zbog provođenja Zakona u praksi, želimo Vas obavijestiti o promjenama u postupku predaje oglasa koje će se dogoditi, budući smo prema članku 7., stavku 2. Zakona dužni prikupiti dodatne podatke. Promjene se isključivo odnose na identifikaciju Vas kao oglašivača.

Prilikom predaje oglasa, uz osnovne podatke, bit će potrebno priložiti sljedeće podatke:

  • Pravne osobe – ime tvrtke, sjedište tvrtke, OIB, ime i prezime odgovorne osobe
  • Fizičke osobe – ime i prezime naručitelja, OIB i njegovo prebivalište, odnosno boravište.

Lijepo Vas molimo da tijekom  predaje oglasa priložite svoje identifikacijske podatke kako biste mogli uspješno objaviti oglase. U suprotnom, nećemo biti u mogućnosti objaviti vaše oglase.

Identifikacijski podaci neće biti objavljeni ili dostupni drugim korisnicima, niti će od strane Slatinskog informativnog centra d.o.o. biti korišteni u druge svrhe.

Htjeli bismo dodatno napomenuti kako sukladno članku 20. stavku 6. Zakona o medijima, Slatinski informativni centar nije dužan provjeravati istinitost i vjerodostojnost objavljenih oglasa te da prema Zakonu o elektroničkoj trgovini članak 18., stavak 1. nije odgovoran za sadržaj pohranjenih podatka.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

Back to top button