DOGAĐANJANASLOVNICA

Slatinčani Ratka i Gordon postali su novi „Superpar“ – Osvojili su 117.494 kn

U finalnoj emisiji druge sezone RTL-ove zabavne emisije „Superpar“ novčanu nagradu i titulu superpara osvojili su naši Slatinčani Ratka i Gordon Turk.

Ostali natjecatelji su ih napeto gledali i navijali dok su mirno završavali zadatak. I kao što su tijekom cijele druge sezone „Superpara“ pokazivali kako je najvažniji timski rad, tako su i u samoj završnici prvi završili zadatak i stigli na vrh svoje torte. Iza sebe su uvjerljivo ostavili ostale finaliste Dolores i Antona, te Nikolanu i Marka, dok su Marijeta i Balcano ispali na prvom zadatku.

„Moramo zagristi kao tigrovi“, govorio je Balcano Marijeti, „šumski“ su meditirali za pobjedu, Nikolani i Marku najvažnije je što su zaključili kako već jesu superpar i da su u showu samo to utvrdili, ali ipak su pobijedili čisto srce i čista glava za što su Ratka i Gordon rekli da su najbitniji.

Večer je započela uz nekoliko šaljivih rima koje je napisao Balcano da opusti i razveseli ekipu.
Nakon što su jedni drugima poželjeli sreću Enis im je obznanio s kojim iznosom svaki par kreće u finale.

Nikolana i Marko imaju 98.916 kuna, Ratka i Gordon 97.494 kuna, Dolores i Anton 96.925 kuna te Marijeta i Balcano samo 35.700 kuna. Slijedile su upute kako stići do pobjede.

Moraju pobijediti u dvije igre – prva je igra na vrijeme; par s najlošijim vremenom ispada iz finalne igre tako da tri para ulaze u superfinalnu igru. Dakle, finale je bilo „vjenčanje“ svakog para, kojem je prethodilo jedno putovanje pa su se parovi za početak trebali spakirati za more. Prvi je korak bio slaganje slagalice u torbi, potom spremanje kofera u auto. Iz auta su trebali uzeti ključ od kućice, gdje su ostale stvari koje su morali potrpati u auto. Kad su bili gotovi, dame su sjele za upravljač, a partneri su ih gurali. Kad dođu do određenog mjesta, vade stvari, stavljaju ih na kolica, potom se poljube i prva je igra završena.

Igru su otvorili Ratka i Gordon. „Ja pakiram kofere i sve što nam treba za godišnji, a on uvijek slaže u auto i u tome je ekspert“, rekla je Ratka. Cijeli zadatak obavili su za 6 minuta i 40 sekundi i rekli: „Sad čekamo što će biti.“ Drugi su finalisti bili Nikolana i Marko, koji su malo zapeli na ispuhivanju flaminga no ipak su zadatak završili za 6 minuta i 38 sekundi.
Sljedeći su bili Marijeta i Balcano. „Puni smo adrenalina i jedva čekamo da počne izazov“, komentirali su, no nije im baš išlo te su zadatak završili za 12 minuta i 29 sekundi.
Posljednji par u prvoj finalnoj igri bili su Dolores i Anton. Sve im je išlo dobro, samo je Dolores slučajno udarila Antona vratima od gepeka. Zadatak su završili za 6 minuta i 45 sekundi.

Mjesta u superfinalu bilo je samo za tri para, a za Marijetu i Balcana među njima nije bilo mjesta.
Superfinalu su nazočili svi natjecatelji druge sezone i gotovo svima su Ratka i Gordon bili favoriti, i upravo su „mama i tata“ sezone, kako ih je Enis pozvao prije početka superfinala osvojili su nagradu te im se ostvarila želja da postanu hrvatski „Superpar“.

Čestitamo.
(mf/Foto: RTL, M. Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org