DOGAĐANJANASLOVNICA

Slatina odnedavno ponovno ima taxi prijevoz

Slatina odnedavno ponovno ima taxi prijevoz.
Kako bi osigurao svoju egzistenciju 37-godišnji Slatinčanin Bojan Ivanuša došao je na ideju otvaranja obrta upravo za taxi prijevoz budući da ima veliko radno iskustvo, a kao strastveni vozač odlučio je spojiti ugodno s korisnim, i to je, kako kaže, nešto što ga ispunjava.
Uslugom prijevoza pomoći će svojim sugrađanima i olakšati im svakodnevni život koji je u posljednje vrijeme postao i više nego užurban tako da je usluga taxi prijevoza potrebna i u manjim sredinama osobito što Ivanuša nudi prijevoz i na udaljenije destinacije a ne samo na nivou grada. Trebate li prijevoz do nekog susjednog mjesta, većeg grada ili možda do Mađarske Bojanov taxi vam je na usluzi.

Svoj mali obrt, ali od velikog značaja za naš grad Ivanuša je predstavio i gradonačelniku Grada Slatine Denisu Ostrošiću koji ga je primio u nazočnosti pročelnika Upravnog odjela za razvoj grada Marina Kokorića te tom prigodom pohvalio ovu inicijativu, osobito što je doznao kako slatinski taxi nudi prijevoz ljudi na razne relacije, te obavlja transfere i izlete u bilo koje doba, a radi od 0-24h, tako da radno vrijeme odgovara svima.

Svoju prezentaciju Ivanuša je zaključio servisnim informacijama:
– Ukoliko trebate prijevoz na bilo koju destinaciju, samo do obližnje trgovine, možda na neku dužu relaciju, trebate prijevoz kada izađete s društvom van ili slično slobodno se javite i sigurno dođite na svoje odredište, a sve to pozivom na broj telefona 099 427 0878, ili preko Vibera i WhatsAppa.
(Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button