DOGAĐANJANASLOVNICA

Uređenje infrastrukture na slatinskom području se nastavlja

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić u pratnji pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka i Upravnog odjela za razvoj grada Marina Kokorića, te direktora Slatina Kom-a Sanjina Hmelika obišao je jučer nekoliko ulica u gradu u kojima je završeno asfaltiranje, a radi se o tri projekta kojima je Grad Slatina iz vlastitih sredstava nastavio s uređenjem infrastrukture na slatinskom području.

Djelatnici tvrtke Slatina Kom d.o.o. izveli su radove na sanaciji dijela nerazvrstane ceste, u centru Slatine na križanju Ulice Ante Kovačića i Trga sv. Josipa u vrijednosti 10.068,75 kuna s PDV-om, zatim na sanaciji dijela nerazvrstane ceste u odvojku Kolodvorske ulice u Slatini gdje su ujedno uređeni i odvodni kanali, u vrijednosti 839.550,43 kuna s PDV-om, te na sanaciji dijela pješačke staze u slatinskoj Ulici kralja Zvonimira u vrijednosti 191.404,30 kuna s PDV-om.

Prema riječima gradonačelnika Ostrošića Grad Slatina će i u narednom razdoblju intenzivno raditi na uređenju infrastrukture na slatinskom području.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button