Home / DOGAĐANJA / Slatinsko kino uskoro u još ljepšem interijeru
sdr

Slatinsko kino uskoro u još ljepšem interijeru

Pučko otvoreno učilište Slatina ovih je dana jedno veliko radilište budući su u tijeku radovi na sanaciji i uređenju interijera kako velike dvorane kina tako i predvorja, od kojih se dio odrađuje u sklopu javnih radova.

Inače POU Slatina na javni poziv Ministarstva kulture 2017. godine prijavilo se s 2 velika projekta i pozitivno dobila odgovor na oba.
Već će se tradicionalno u studenom održati “Slatinska mala scena” po 5. puta, a u tijeku su završni radovi za projekt “Zablistajmo ponovno!”.
Putem ovoga projekta koji vrijedi više od 300.000,00 kn zamijenjena su postojeća kino vrata, rasvjetna tijela u holovima kina, video nadzor, kazališni zastori, kino tepih u donjem dijelu kino dvorane, preuređena je blagajna kina, uređen je i mali muzejski prostor na ulazu u kino, te su oličeni sanitarni čvorovi i svi holovi kina…

Za projekt je Ministarstvo kulture osiguralo 200.000,00 kn, Grad Slatina 50.000,00  kn, a ostatak sredstava osigurat će Pučko otvoreno učilište Slatina iz vlastitih sredstava.

Radove koji bi trebali biti završeni do Dana Grada Slatine obišao je i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić koji je izrazio zadovoljstvo do sada odrađenim radovima i novim izgledom interijera slatinskog kina.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

x

Check Also

Valentinovski turnir uzeli Anja i Antonio, i Manuela i Renato

Jučer je u Gornjem  Miholjcu na automatskoj streljani u mjesnom domu održan Valentinovski turnir zračnom ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org