Home / DOGAĐANJA / Radovi na sanaciji slatinskih ulica i parkirališta u punom jeku

Radovi na sanaciji slatinskih ulica i parkirališta u punom jeku

Jučer se gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić u pratnji direktora tvrtke Slatina Kom d.o.o. Sanjina Hmelika i pročelnika Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marina Kokorića zaputio u obilazak Slatine kako bi izvidio stanje na terenu, u kojoj su fazi radovi na sanaciji pojedinih cesta te uočio probleme oko nekoliko odvodnih kanala u gradu.

Tako su zatekli djelatnike Slatina Kom-a na pripremnim radovima za asfaltiranje kolnika u odvojku Ulice Potočani koji bi prema riječima direktora tvrtke Slatina Kom d.o.o. Sanjina Hmelika trebali biti završeni sredinom srpnja ove godine.

Veliki problem u gradu su i neočišćeni kanali na nekoliko lokacija.
Jedan od njih je u Kremincu gdje je također jučer obavljen izvid terena gdje su stanovnici kuća uz kanal izrazili zadovoljstvo što će se nakon niza godina otkloniti problem začepljenosti kanala koji im za vrijeme jačih kiša pravi velike probleme budući im se voda izljeva u dvorišta i vrtove.

Tvrtka Slatina Kom d.o.o. započela je radove i na sanaciji parkirališta na prostoru bivše tržnice u Slatini. Za sada je oko parkirališta postavljena adekvatna ograda, te će se u narednom razdoblju prionuti sanaciji udarnih rupa i kompletnom uređenju parkirališta, što će donijeti dodatan broj parkirnih mjesta koji će olakšati život građanima, posebice petkom za vrijeme održavanja tržnice kada su sva raspoloživa parkirna mjesta u gradu nedostatna. (mf/Foto: Mihaela Feldi)

x

Check Also

PREMINUO NA DANAŠNJI DAN: NENAD MIRKO NOVAKOVIĆ

Njegov su svećenički život i pjesnički rad trideset godina bili nepravedno zanemarivani Samozatajno je pisao ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org