Home / DOGAĐANJA / OŠ Josipa Kozarca Slatina održala Vretencima Erasmus+ radionicu

OŠ Josipa Kozarca Slatina održala Vretencima Erasmus+ radionicu

U okviru projekta Seeing and reading the values predstavnici OŠ Josipa Kozarca Slatina, pedagoginja Ana Metić i učitelji Ankica Horvat, Danijel Vilček, Azra Benković i Hana Tepeš održali su jučer Erasmus+ radionicu u Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac.
U provedbi radionice sudjelovale su i učenice 3. a razreda Iva Ćosić, Lea Damjanović, Mija Janković i Angela Dvojak pod vodstvom svoje učiteljice Ankice Horvat.

Na samom početku susreta pedagoginja Ana Metić upoznala je korisnike Udruge s projektom koji se provodi u školi, a temelji se na čitanju i interpretiranju podražaja koji predstavljaju osnovne ljudske vrijednosti – čistoću, toleranciju, velikodušnost, solidarnost, odgovornost te iskrenost i poštenje.

Nakon uvodnog upoznavanja s projektom, korisnici su uz pomoć volontera i sami sudjelovali u aktivnostima vezanima uz projekt. Tako su bojili zastavice država partnera (Turske, Italije, Rumunjske, Poljske i Španjolske) te se okušali u aktivnosti story cube razgovarajući o simbolima koji predstavljaju iskrenost, no najviše veselja izazvala je plesna radionica s učenicama 3. a razreda, koje su korisnike naučile koreografiju poznatog turskog hita Kiss kiss.

Budući su korisnici Udruge bili vrlo motivirani i zainteresirani za predstavljene aktivnosti, dogovorena je daljnja suradnja u budućnosti. (mf/Foto:OŠ J. Kozarca Slatina)

x

Check Also

PREMINUO NA DANAŠNJI DAN: NENAD MIRKO NOVAKOVIĆ

Njegov su svećenički život i pjesnički rad trideset godina bili nepravedno zanemarivani Samozatajno je pisao ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org