Home / DOGAĐANJA / Vesela maskirana radionica u Zavičajnom muzeju

Vesela maskirana radionica u Zavičajnom muzeju

TZ Grada Slatine za večeras je u suradnji sa slatinskim Zavičajnim muzejom organizirala radionicu izrade maski.S obzirom na poprilično kasno premještanje termina radionice sa 26. na 25.veljače, a u vezi s početkom Korizme koja počinje sutrašnjim danom na blagdan Pepelnice, odaziv djece je bio nešto slabiji.

Voditeljica radionice i ovoga puta je bila izuzetno kreativna i domišljata Jasna Pavlica, koja je za ovu prigodu dopremila zanimljivu odjeću, perike i druge prigodne ukrase, a sve kako bi se mališani koji su i stigli namaskirani, prerušili u što više likova ili doradili svoje kostime.

Bez obzira na broj malih posjetitelja, bilo je ovo još jedno veselo druženje, za vrijeme kojega su mališani mogli uz pomoć raznih malih šablonica, boja, šljokica… i oslikati ruke ili lice.

Za uspomenu, sudionici radionice su, osim fotografiranja za Radio Slatinu, odradili isto i  s voditeljicom radionice Jasnom.

Organizator je mališanima pripremio osvježenje i slatke zalogaje, odnosno limunadu i kekse.

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac)

x

Check Also

STOTI ROĐENDAN KINOPRIKAZIVAČKE DJELATNOSTI – 100 godina kinematografije u Slatini: Od drvenih stolica do udobnih fotelja

Filmovi su se prikazivali vikendom. U početku su to bili nijemi filmovi koje je na ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org