NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

DRUŽENJE U KINU UZ FILMSKU EKIPU – 17. svibnja od 19 h pogledajte film Probudi me

U Slatinu dolaze scenarist i redatelj Marko Šantić, direktor fotografije Ivan Zadro te producent Jure Bušić.

Filmska ekipa dolazi u Pučko otvoreno učilište Slatina u petak, 17. svibnja kada od 19 sati u Art dvorani možete pogledati film PROBUDI ME.

Originalni naslov: Zbudi me
Redatelj: Marko Šantić
Uloge: Jure Henigman, Živa Selan, Timon Šturbej

Trajanje: 85 min

Radi se o filmu hrvatskog redatelja Marka Šantića, Zbudi me.
Film je osvojio čak 5 nagrada na Slovenskom film festivalu za najbolji film, scenarij, najboljeg glavnog i sporednog glumca i najbolju šminku.

SADRŽAJ FILMA:

Rok se budi u bolnici gdje je završio nakon nesreće u hotelu u kojem radi. Sve čega se sjeća je rodni grad i dom koji je dijelio s majkom i mlađim bratom. Nakon povratka kući Rok primjećuje da ondje više nije dobrodošao. Polako shvaća koliko je njegova prošlost bila problematična i da njegov brat sada ide istim putem.

Novi film Marka Šantića (Lada Kamenski) provokativna je drama koja se bavi ksenofobijom u suvremenom slovenskom društvu, a na Festivalu slovenskog filma osvojio je nekoliko nagrada Vesna, uključujući one za najbolji film, scenarij, glavnog (Jure Henigman) i sporednog glumca (Jurij Drevenšek) i za najbolju masku.

Cijena ulaznice: besplatna projekcija – svoje besplatne ulaznice možete podići svakoga dana u našim uredima od 7 do 15 sati.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vJxUe1hwTdw

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button