DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Na Županijskoj smotri i natjecanju izvannastavnih glazbenih aktivnosti učenika osnovnih škola VPŽ, učenici OŠ J. Kozarca Slatina pobrali niz zlatnih plaketa

Županijska smotra i natjecanje izvannastavnih glazbenih aktivnosti učenika osnovnih škola u Virovitičko-podravskoj županiji održana je jučer, 15. svibnja u Kazalištu Virovitica u organizaciji Županijskog stručnog vijeća učitelja Glazbene kulture Virovitičko-podravske županije i Ureda za obrazovanje, kulturu i šport. Natjecanje mladih talenata u folkloru, plesu, zbornom i solo pjevanju te sviranju i ove je godine okupilo velik broj učenika i njihovih učitelja iz škola s područja VPŽ. 

U A kategoriji dvoglasni zbor OŠ Josipa Kozarca Slatina predstavljao je zbor uz mentorstvo učitelja Filipa Jankovića. U A kategoriji jednoglasni zbor školu je predstavljala PŠ Novi Senkovac, mali zbor Glazbene stvaraonice uz mentorstvo učiteljice Tatjane Granjaš Kovač. U B kategoriji solo pjevanja OŠ Josipa Kozarca Slatina predstavljale su solistice Tena Zrinščak i Franka Martinović uz mentorstvo učitelja Filipa Jankovića. Svi izvođači osvojili su zlatnu plaketu.

Školski zbor

  1. Hayes: Cold Snap

A-ha: Take on me

Mentor: Filip Janković, prof. glazbene kulture

Zlatna plaketa

Glazbena stvaraonica (Mali zbor)

Klinci s Ribnjaka: Mi smo taj svijet

Jackson 5: ABC

Mentor: Tatjana Granjaš Kovač, mag. prim. educ.

Zlatna plaketa

Tena Zrinščak

  1. Dragojević: Nocturno
  2. Myles: Black Velvet

Zlatna plaketa


Franka Martinović

  1. Gaynor: I will survive

The Greatest Showman: Never Enough

Zlatna plaketa

(mf; Izvor: OŠ J. Kozarca Slatina, Tatjana Granjaš Kovač, mag. prim. educ.)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button