DOGAĐANJANASLOVNICA

Radovi na sanaciji slatinskih ulica te izgradnji pješačkih staza u punom jeku

Gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić u pratnji pročelnika Upravnog odjela za razvoj grada Marina Kokorića i višeg stručnog suradnika za komunalnu infrastrukturu Brune Kufnera zaputio se u obilazak Slatine kako bi izvidio stanje na terenu, odnosno u kojoj su fazi građevinski radovi na sanaciji pojedinih cesta te izgradnji novih pješačkih staza.

Tijekom obilaska direktor tvrtke Slatina kom d.o.o. Sanjin Hmelik upoznao ih je s do sada odrađenim, kao i planiranim radovima.

Tako smo doznali da su u sklopu projekta sanacije ceste u Ulici lipa u Slatini duljine 35 metara, gdje je vrijednost investicije oko 34.000 kuna, odrađeni svi pripremni radovi za asfaltiranje kolnika, kao i u Voćinskoj ulici u Slatini gdje je u tijeku sanacija ceste duljine 40 metara u vrijednosti oko 40.000 kuna.

U tijeku su i pripremni radovi na sanaciji ceste u Stublovačkoj ulici u Slatini, duljine 135 metara čija je vrijednost radova oko 133.000 kuna s PDV-om, a paralelno s ovim radovima djelatnici tvrtke Slatina kom rade na čišćenju postojećih i izgradnji novih kanala za odvodnju oborinskih voda.

Izgradnja pješačke staze u Lovačkoj ulici u Slatini, duljine 189 metara, investicija je vrijedna oko 150.000 kuna, a radovi nakon pripreme podloge i postavljanja ivičnjaka ulaze u posljednju fazu.

Prema riječima direktora Slatina koma Sanjina Hmelika asfaltiranja će se obaviti na svim spomenutim lokacijama početkom travnja ove godine.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button