Home / DOGAĐANJA / Obnova klupa u središnjem slatinskom parku
dav

Obnova klupa u središnjem slatinskom parku

U Parku 136. slatinske brigade u Slatini u tijeku je sanacija klupa koju je Grad Slatina pokrenuo u sklopu Javnih radova.

Jučer su zamijenjeni dotrajali drveni elementi na klupama uz rubni dio parka, a danas su djelatnici Dragan Svjetlica i Ratko Kolarić nastavili radove na sanaciji klupa u njegovom središtu.
– Nakon zamjene dotrajalih elemenata klupe će dobiti i novi sjaj bojanjem u crnu ebanovinu, kako drvenog dijela tako i okvira. Isto tako obojit će se i metalne ograde uz rubni dio parka. – rekao nam je komunalni redar Grada Slatine Zoran Filković.

Brojni Slatinčani koji svakodnevno koriste središnji slatinski park i njegov hlad za odmor i druženje, pozdravili su ovu inicijativu Grada Slatine jer će sada biti ugodnije provoditi vrijeme na obnovljenim klupama.

Grad Slatina želi svojim sugrađanima pružiti još ljepšu sliku Slatine te učiniti život kvalitetnijim što i čini kroz program Javnih radova u okviru kojih 54 djelatnika radi na pojačanom čišćenju i uređenju grada.
Svakodnevno se između ostaloga zalijevaju i uređuju cvjetne gredice, održavaju zeleni otoci uz  pješačke staze i kolnike u gradskim ulicama te redovito kose javne zelene površine.

Isto tako u suradnji s tvrtkom Hrvatske vode Vodno gospodarskom ispostavom Karašica-Vučica Donji Miholjac dio djelatnika iz Javnih radova zaposleno je na košnji kanala za odvodnju oborinskih voda na području grada Slatine. (mf/Foto:Mihaela Feldi)

x

Check Also

DND Slatina svojom “Proljetnom priredbom”nastavio tradiciju

Tradicionalna „Proljetna priredba“ u organizaciji Društva „Naša djeca“ Slatina okupila je danas u dvorani slatinskog ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org