DOGAĐANJANASLOVNICA

Korporativno volontiranje tvrtke Grawe Hrvatska d.d.

Pod geslom „Ponosno volontiramo“ svake godine djelatnici tvrtke Grawe Hrvatska d.d. stavljaju na raspolaganje svoje vrijeme, iskustvo i trud kako bi pomogli najosjetljivijim skupinama u svojim lokalnim zajednicama.
Grawe volonteri dobrovoljno za vrijeme radnog vremena uređuju i čiste prostore i okoliš udruga ili ustanova te prirodnih lokaliteta po čitavoj Hrvatskoj.

Prepoznavši važnost podizanja razine javne svijesti o važnosti volontiranja i njegovim dobrobitima za pojedince i zajednicu sve više djelatnika osiguravajućeg društva Grawe Hrvatska d.d. sudjeluje u volonterskim aktivnostima tvrtke.

Danas su djelatnici Poslovnica iz Slatine i Našica organizirali akciju uređenja prostorija u Centru nevladinih organizacija u Slatini koje koristi Udruga osoba s invaliditetom Slatina.

Kao svom dugogodišnjem klijentu s kojim ima odličnu suradnju tvrtka Grawe Hrvatska željela je pomoći Udruzi, koja okuplja preko 350 korisnika, nabavom potrebnog materijala te bojanjem zidova i vanjske stolarije osigurati ljepši i kvalitetniji prostor za rad.

Budući da je danas u radnom posjetu Udruzi osoba s invaliditetom Slatina bio gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić, pozdravio je ovu lijepu i hvale vrijednu akciju Grawe volontera koji će svojim sredstvima i osobnim doprinosom  pomoći da se osvježe prostorije za korisnike.

Po završetku radova upriličeno je zajedničko druženje s članovima Udruge osoba s invaliditetom, te je tom prigodom predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Slatina Dijana Zelenka zahvalila Grawe volonterima na ovoj vrijednoj akciji koja je izmamila osmjeh na lica mnogobrojnih korisnika koji će svoje aktivnosti od sada provoditi u ugodnijem i ljepšem prostoru.
(mf/Foto: Mihaela Feldi i Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button