DOGAĐANJANASLOVNICA

„Hodanjem do zdravlja“ svake subote ulicama Slatine

Jutros je s početkom u 09:30 sati, ulicama grada Slatine započela aktivnost Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“, pod nazivom „Hodanjem do zdravlja“.

Nositelji provedbe Nacionalnog programa su Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a na području Virovitičko-podravske županije ovu aktivnost provode Zavod za javno zdravstvo „Sv. Rok“ VPŽ kao glavni koordinator, te nevladine organizacije i udruge civilnog društva na području grada Slatine.

„Hodanjem do zdravlja“ je aktivnost koja je pokrenuta s ciljem očuvanja i unapređenja zdravlja, te stjecanja navika redovitog tjelesnog vježbanja, a hodanje ulicama grada Slatine provodit će se svake subote uz organizirano i stručno vođenje nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture, prof.: Tomislave Medvedović, Nikoline Tamaš, Veselke Čubelić i Mirte Drokan.

U suradnji sa Zavod za javno zdravstvo „Sv. Rok“ VPŽ u sklopu Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“,  kroz aktivnost „Hodanjem do zdravlja“ u planu je uređenje i pripremanje staze za šetnju, a sa DND Slatina uređenje i opremanje malog parka u Slatini.

Ukoliko ste hodanje propustili ove subote, organizator vas poziva da se uključite u ovu jednostavnu i svima pristupačnu aktivnost već slijedeće subote 09:30 sati, a polazak i završetak hodanja također će biti u Parku 136. slatinske brigade. (mf/Foto: Robert Turkalj)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button