DOGAĐANJANASLOVNICA

Djedica već stigao s poklonima

Slatinski „Djedica“ Goran Draksler dodatno je danas uresio našu gradsku fontanu stigavši do nje u prijepodnevnim satima s oko 130 slatkih paketa.

S obzirom na to da su mališani već bili na dogovorenoj lokaciji kada je Djedica stigao, slatkiši su vrlo brzo pronašli svoje vlasnike koji su se rado i slikali s njim.

U ovome vremenu kada su nam zabranjeni priredbe i okupljanja, ono što je inače bilo dio naših života, a pogotovo u vrijeme Božića, Goran je ipak odlučio razveseliti mališane, naravno poštujući propisane mjere.

Jedni su dolazili a drugi odlazili tako da se nije stvarala gužva a pokloni su u roku 40-tak minuta podijeljeni.

Goran je sretan što je i ove godine uspio darivati i nekoga uveseliti. Druga je to godina za redom da daruje djecu, a prethodno je dvije godine pomogao bolesnima.

Ova darivanja rezultat su Goranovog plemenitog i nesebičnog angažmana u protekle četiri godine kada je humanitarnim akcijama prikupljao sredstva a onda ih usmjerio gdje je mislio da je najpotrebnije.

Ove godine sredstva za kupnju slatkih poklona skupio je prodajom majica sa sudjelovanja na maratonima, ultramaratonima… a koje su bile dio njegovog ali i vlasništva njegovih prijatelja koji su se donacijom istih priključili ovoj akciji.

Lijepo je znati da Slatinčani imaju dobro srce i da su se rado odazvali i ovoj akciji.

Kako je bilo u današnjem susretu s Djedicom pogledajte u fotogaleriji.

(Tekst i Foto: Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button