NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Preuređena prodavaonica dm-a u Slatini: Otvorenje dm-a uz popuste i poklone

U četvrtak, 26. travnja, otvara se još ljepša i modernija prodavaonica dm-a na adresi Vladimira Nazora 4 u Slatini. Na sam dan otvorenja dm je za sve kupce koji ostvare kupnju iznad 200 kuna pripremio popust od 15 % na ukupnu kupovinu. Za sve pred kojima je nešto veća kupnja i koji se možda već sad pripremaju za prvo kupanje i sunčanje uz plažu, a koji ostvare iznos kupovine veći od 200 kuna dm će pokloniti i atraktivan ručnik. Svakom kupcu otvorenje slatinskog dm-a bit će posebno osviješteno jer je dm svim kupcima do 28. travnja osigurao popust od 15 % na kupovinu organskih dmBio proizvoda.

Iznenađenja na dan otvorenja tu ne staju – svakom kupcu na blagajni darujemo torbu, a svi kupci koji na dan otvorenja potroše 100 ili više kuna, mogu zavrtjeti kolo sreće i osvojiti jednu od brojnih nagrada. Pripremili smo i promotivno šminkanje od 14 do 18 sati.

U preuređenom dm-u koji će svim posjetiteljima omogućiti još ugodniju kupovinu, u tri dana proslave otvorenja, od 26. do 28. travnja, čekaju vas i posebni popusti i akcije kao što je “1+1 gratis”. Svi kupci koji kupe Faks deterdžent za rublje, Ornel omekšivač, Likvi deterdžent za suđe, bilo koji Colgate ili Nivea, Lola baby vlažne maramice te always dnevne uloške, drugi proizvod dobit će na poklon u znak zahvale na strpljenju tijekom preuređenja. Pri kupnji jednog maxi pakiranja Pampers pelena i pelena gaćica active baby-dry, drugo pakiranje kupci će moći kupiti u pola cijene, a istu pogodnost možete ostvariti pri kupnji mirisa brandova Antonio Banderas, Desigual i Benetton.

Kupci koji se podatke i bodove nisu prebacili u novi dm active beauty program, a žele istražiti sve novosti i prednosti novog programa moći će to učiniti od 3.5. u preuređenoj prodavaonici dm-a. Djelatnici dm-a svim će posjetiteljima biti na usluzi kako bi im pomogli podatke i bodove prebaciti u novi dm active beauty program. Posjetitelji će nakon toga moći koristiti novu active beauty karticu za prikupljanje bodova, a svi detalji dostupni su na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr/dmactivebeauty.

Detaljnije informacije o svim pogodnostima povodom otvorenja preuređene prodavaonice dm-a u Slatini možete pogledati u letku otvorenja

https://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/novo/1173730/otvorenje_slatina.html.

SPONZORIRANI ČLANAK


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button