SERVISNE INFORMACIJE

Ponovno osigurana besplatna autobusna linija za Moto susrete!

Pod pokroviteljstvom Grada Slatine, Turističke zajednice Grada Slatine i brojnih sponzora, Moto klub „Speed“ Slatina vas poziva na 9. Moto susrete koji se održavaju u subotu, 26. kolovoza, na jezeru Javorica.

Ovogodišnji Moto susreti ponovno donose vrhunski glazbeni program. Već dobro znani bosanskohercegovački rock sastav Euphoria zagrijat će vas prije nego na scenu stupi jedna od najpopularnijih rock ikona na našim prostorima – Željko Bebek.

Program:

17:00 – Moto defile (Ulicama grada)

17:30 – Milenijska fotografija (Park 136. slatinske brigade)

18:00 – Bikerske igre (Jezero Javorica)

20:00 – Euphoria, koncert (Jezero Javorica)

22:30 – Željko Bebek, koncert (Jezero Javorica)

Vaša sigurnost i udobnost su nam prioritet, stoga su Turistička zajednica Grada Slatine i poduzeće Čazmatrans d.o.o. već treću godinu za redom osigurali besplatnu autobusnu liniju koja će prevoziti zainteresirane posjetitelje. Ne brinite oko parkinga i vožnje i sigurno dođite na odredište ugodnim prijevozom od Centra grada (ispred NTL-a) do jezera Javorice. Autobus će voziti prema voznom redu iz vizuala u nastavku te će pristajati i kod ulaza u ulicu Lipa (kod “Motela”). Još jednom se zahvaljujemo poduzeću Čazmatrans d.o.o. i rukovoditelju Slavenu Ercegu na nesebičnoj podršci te prepoznavanju ključnih turističkih aktivnosti na destinaciji.

Ne propustite priliku da budete dio legendarne Moto avanture! Vidimo se na Jezeru Javorica!
(mf/Izvor: TZG Slatine)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button