DOGAĐANJANASLOVNICA

Natječaj za stipendiranje učenika i studenata za akademsku 2018/2019. godinu od ponedjeljka 15. listopada

Jučer je u maloj vijećnici Grada Slatine održan radni sastanak Povjerenstva za dodjelu stipendija Grada Slatine kojemu su uz gradonačelnika Slatine i predsjednika povjerenstva Denisa Ostrošića, prisustvovali pročelnik Stručne službe Krunoslav Šarabok, stručna suradnica u Odsjeku za opće poslove Sanja Valent, te članovi povjerenstva Sanja Mrzljak Jovanić, Radenko Pavić i Ljiljana Peretin.

Na sastanku je utvrđen Prijedlog zaključka o broju i vrsti stipendija za koje će se raspisati natječaj za dodjelu stipendija za akademsku 2018/2019. godinu, za studente koji se školuju za deficitarna zanimanja, i to za sljedeće studije: magistar edukacijske rehabilitacije, magistar logopedije, magistar inženjer strojarstva, magistar farmacije i magistar inženjer računarstva.

Povjerenstvo je utvrdilo da će se dodijeliti 3 stipendije za darovite studente, po 3 športske stipendije za učenike srednje škole i studente, zatim stipendije za 1. razred srednje škole najboljem učeniku slatinskih osnovnih škola Josipa Kozarca i Eugena Kumičića, te stipendije za 2. i 3. razrede Industrijko-obrtničke škole Slatina, odnosno za 2, 3. i 4. razrede Srednje škole Marka Marulića i to najboljim učenicima u protekloj školskoj godini, a prema kriterijima za izbor najučenika srednjih škola VPŽ.

Povjerenstvo će Natječaj za stipendiranje učenika i studenata za akademsku 2018/2019. godinu raspisati od ponedjeljka 15. listopada ove godine.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button