Home / DOGAĐANJA / Natječaj za stipendiranje učenika i studenata za akademsku 2018/2019. godinu od ponedjeljka 15. listopada
sdr

Natječaj za stipendiranje učenika i studenata za akademsku 2018/2019. godinu od ponedjeljka 15. listopada

Jučer je u maloj vijećnici Grada Slatine održan radni sastanak Povjerenstva za dodjelu stipendija Grada Slatine kojemu su uz gradonačelnika Slatine i predsjednika povjerenstva Denisa Ostrošića, prisustvovali pročelnik Stručne službe Krunoslav Šarabok, stručna suradnica u Odsjeku za opće poslove Sanja Valent, te članovi povjerenstva Sanja Mrzljak Jovanić, Radenko Pavić i Ljiljana Peretin.

Na sastanku je utvrđen Prijedlog zaključka o broju i vrsti stipendija za koje će se raspisati natječaj za dodjelu stipendija za akademsku 2018/2019. godinu, za studente koji se školuju za deficitarna zanimanja, i to za sljedeće studije: magistar edukacijske rehabilitacije, magistar logopedije, magistar inženjer strojarstva, magistar farmacije i magistar inženjer računarstva.

Povjerenstvo je utvrdilo da će se dodijeliti 3 stipendije za darovite studente, po 3 športske stipendije za učenike srednje škole i studente, zatim stipendije za 1. razred srednje škole najboljem učeniku slatinskih osnovnih škola Josipa Kozarca i Eugena Kumičića, te stipendije za 2. i 3. razrede Industrijko-obrtničke škole Slatina, odnosno za 2, 3. i 4. razrede Srednje škole Marka Marulića i to najboljim učenicima u protekloj školskoj godini, a prema kriterijima za izbor najučenika srednjih škola VPŽ.

Povjerenstvo će Natječaj za stipendiranje učenika i studenata za akademsku 2018/2019. godinu raspisati od ponedjeljka 15. listopada ove godine.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

x

Check Also

Dar ljubavi kroz dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi na Valentinovo

14. veljače na Valentinovo Gradsko društvo Crvenog križa Slatina organiziralo je dvije akcije dobrovoljnog darivanja ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org