DOGAĐANJANASLOVNICA

Božićne pakete dobilo 50 obitelji s četvero i više djece

Slatinska banka d.d. Slatina od 2005. godine u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Slatina u ovo predbožićno vrijeme priprema poklon pakete za članove Udruge Pro vita 4+, odnosno obitelji koje imaju četvero i više djece, kako bi u njihove domove unijela dio blagdanskog raspoloženja.

Uz donaciju Slatinske banke od 10.000,00 kuna i donaciju engleske Udruge LIVING LIFE iz Eastbournea, slatinski je Crveni križ pripremio 50 poklon paketa u vrijednosti 400,00 kuna koje su obiteljima uručile direktorica Odjela razvoja proizvoda i marketinga Slatinske banke Tina Živković u pratnji voditeljice Odjela razvoja proizvoda gospodarstva Danijele Maravić i predsjednica Gradskog društva Crvenog križa Slatina Ljiljana Peretin.

Na samom početku svečanosti u ime Slatinske banke d.d. nazočne obitelji pozdravila je Tina Živković te im ukratko predstavila banku koja na hrvatskom financijskom tržištu posluje 26 godina i jedina je bankarska institucija sa sjedištem u Virovitičko-podravskoj županiji. Ujedno im je zaželjela blagoslovljen Božić te puno zdravlja, blagostanja i mira u nadolazećoj 2019. godini.

Pozdravljajući sve nazočne, također uz najljepše čestitke povodom nadolazećih blagdana, Slatinskoj su se banci na donaciji zahvalili predsjednica Gradskog društva Crvenog križa Slatina Ljiljana Peretin i predsjednik Udruge Pro vita 4+ Dario Vašiček, uz nadu daljnje uspješne suradnje, a ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Slatina Vladimir Jelenčić tom je prigodom istaknuo kako Društvo pokušava pomoći svim ljudima u potrebi, te izdvojio projekt „Pomozi bližnjemu svome“ u sklopu kojega je tijekom 2017. i 2018. godine podijeljeno 300 paketa za novorođene bebe u vrijednosti 800-tinjak kuna. U pripremi je još 30 paketa pomoći koje će potrebitima biti podijeljeno na sam badnjak.

Poseban božićni ugođaj ovoj su svečanosti dali predsjednik i tajnik slatinskog Odreda izviđača Lisice, Denis Cukor i Igor Kardoš koji su donijeli Betlehemsko Svjetlo Mira.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button