NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

9. Obrtničko-gospodarski sajam u Slatini u nedjelju, 5. svibnja

Udruženje obrtnika Slatina uz pokroviteljstvo Grad Slatine, Turističke zajednice grada Slatine, Gradske razvojne agencije Slatine, Virovitičko-podravske županije te HOK – Područne obrtničke komore Virovitičko-podravske županije poziva vas na 9. Obrtničko-gospodarski sajam koji će se održati u nedjelju, 5. svibnja, u Parku 136. slatinske brigade.

U sklopu sajamskih aktivnosti, predviđen je cjelodnevni program za posjetitelje svih generacija, odnosno prezentacije obrtnika i obrtničkih zanimanja, nagradne igre, igraonice za djecu, radionice, prezentacije usluga i brojne degustacije slanih i slatkih delicija i ostalih proizvoda.

Uz sve to priprema se i vrlo bogat zabavni program uz HKUD “Dika” Slatina i Suhopoljske tamburaše, neizostavni su i modna revija i revija frizura, a tradicionalno naglasak će biti na uvijek zanimljivim demonstracijama starih zanata kao što su kovač i lončar.
Planirana je i vožnja kočijom koja će zaokružiti cjelokupnu sajamsku atmosferu i sve ono što će na svojim štandovima prikazati brojni izlagači.

Uz zahvalu svim pokroviteljima sajma i svima koji su svojim doprinosom i zalaganjem pomogli u organizaciji ove manifestacije, organizatori pozivaju građane Slatine i prigradskih naselja, ali i sve zainteresirane iz šire okolice da dođu u nedjelju 5. svibnja u središte Slatine i provedu nezaboravan dan pun veselja i radosti, te zajedničkog druženja i novih spoznaja o čuvanju tradicijskih zanata i obrtničkih zanimanja za nove generacije.

PROGRAM:

11:30 Svečano otvorenje Sajma

11:00 – 16:00 – Gastro Lika – Udruga Ličana „Vila Velebita” Slatina

11:00 – 12:00 – Folklorni nastup – HKUD “Dika” Slatina

12:00 – 19:00 – Glazbeni program – Suhopoljski tamburaši

12:00 – 19:00 – Uživo javljanje sa sajma na Radio Slatini

12:30 – 16:00 – Radionice i prezentacije zanimanja i obrta/predstavljanje starih zanata – KOVAČ

13:00 – Nagradne igre za posjetitelje i ručak za izlagače na sajmu

15:30 – Modno-frizerska revija učenika Industrijsko-obrtničke škole Slatina zanimanja krojač i frizer

16:00 – Izvlačenje nagrada pod pokroviteljstvom

19:00 – Zatvaranje sajma

Vidimo se u nedjelju na 9. Obrtničko-gospodarskom sajmu u Slatini!

(mf, Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button