NASLOVNICAUDRUGE

Predstavnice slatinskog Vretenca predstavile rad Udruge gradonačelniku Ostrošiću

Predstavnice Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina, predsjednica Patricija Kraman i Julijana Pavlešić, u pratnji majki članova Udruge, Jadranke Horvat i Jelice Hržina, posjetile su danas gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića kojemu su tom prigodom predstavile rad Udruge tijekom 2018. godine s posebnim osvrtom na nominaciju za Državnu nagradu za volontiraje te sudjelovanje i predstavljanje rada Udruge na Kampu u Tuheljskim toplicama u organizaciji Hrvatskog saveza osoba s intelektualnim teškoćama.
Gospođe Horvat i Hržina istaknule su važnost djelovanja Udruge Vretenac u Slatini, kao i sve pozitivne promjene koje je Udruga svojim djelovanjem donijela ne samo njima i njihovoj djeci, već svima koji su na bilo koji način uključeni u rad i djelovanje iste.

Isto tako, predstavnice Udruge Vretenac gradonačelniku su predstavile planove za nadolazeću 2019. godinu, a jedna od novosti su radionice samozastupanja koje će se održavati na mjesečnoj bazi s ciljem osnaživanja, razvijanja socijalnih i komunikacijskih vještina osoba s intelektualnim teškoćama te njihova aktivnog uključivanja u život lokalne zajednice. Radionice će voditi edukacijska rehabilitatorica Patricija Karaman.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button