Home / NASLOVNICA / Radom vrijednih članica novi dom DND Slatina polako postaje “kuća bajki”

Radom vrijednih članica novi dom DND Slatina polako postaje “kuća bajki”

Na nedavno održanoj skupštini predsjednica Društva „Naša djeca“ Slatina Snježana Pačarić istaknula je činjenica da društvo nema stalni odgovarajući prostor za svoje brojne aktivnosti najveći trenutni problem udruge.

Zato je s velikim zadovoljstvom primljena informacija o dogovorenoj dugoročnoj suradnji s Hrvatskim telekomom, koji je slatinskom Društvu Naša djeca bez naknade ustupio na korištenje svoje slobodne prostorije u zgradi koja se nalazi u dvorištu slatinske Pošte.

Vrijedne članice društva preuzele su stvar u svoje ruke i već nekoliko vikenda svoj budući prostor adaptiraju i privode svrsi da bi čim prije postao „kuća bajki“. Kako je uređenje interijera i okoliša izgledalo pogledajte u fotogaleriji.

Nastavak radova slijedi u ponedjeljak 20.3. u jutro i u subotu 25.3. a sigurni smo da bi volonterska pomoć nekog slatinskog obrtnika kojemu je u opisu posla nešto od radova koji su trenutno u tijeku bila cijenjena i itekako dobrodošla. Mi ćemo na portalu pomoći pa javno na portalu pohvaliti svaku takvu inicijativu u obliku reklame. (mk / Foto: FB DND Slatina)

x

Check Also

Od ponedjeljka 45 osoba radi na uređenju zelenih površina u Gradu Slatini

Od ponedjeljka 15. svibnja na poslovima održavanja zelenih površina u Gradu Slatini zaposleno je 45 ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org