NASLOVNICAOPĆINE

Izložbom starih fotografija nastavljeno obilježavanje 200 godina školstva u Sopju

Danas (utorak) je u Područnoj školi Sopje Izložbom starih fotografija nastavljeno obilježavanje 200 godina školstva u Sopju.

Na otvaranju izložbe, uz učiteljice, roditelje i učenike, nazočila je i ravnateljica matične Osnovne škole Davorin Trstenjak Čađavica Ksenija Žunec, te predstavnici Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” ”Podravac” Sopje.

Tajnik Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” ”Podravac” Sopje Jozo Šantak je predstavio seriju fotografija koje predstavljaju natjecanje u starim sportovima u Brođancima na kojima ta udruga sudjeluje dugi niz godina.

– Sa zanimanjem smo pratili zanimljivu izložbu i poželjeli i sami se okušati u starim sportovima te smo dogovorili iduće druženje i natjecanje u lipnju, kako bismo u sportskom duhu i vedrom raspoloženju završili ovu školsku godinu – rekla je ravnateljica Ksenija Žunec.

Uz tajnika Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” ”Podravac” Sopje Jozu Šantaka, na predstavljanju izložbe nazočile su i predsjednica i potpredsjednica udruge, Božica Šantak i Petra Marković.

mf (adf; OŠ Davorin Trstenjak Čađavica)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button