DOGAĐANJANAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

VIDIMO SE U KINU – 5. lipnja slatinsko kino ponovno otvara svoja vrata

„Dragi naši filmoljupci, jeste li nas poželjeli? Mi Vas jesmo i to jaaakkkoooo! Kao da vas nismo vidjeli 100 dugih godina, a 100 slavimo!
Nakon 12 dugih tjedana ponovno otvaramo svoja vrata!“

Riječi su to ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Slatina Danijele Fabric Fabijanac koja je najavila ponovno otvaranje slatinskog kina za javnost.

Poštivajući sve epidemiološke mjere te u skladu s Preporukama za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija objavljenima 15. svibnja 2020. (poveznica:https://www.hzjz.hr/…/Preporuka_izvedbe_programa_i_manifest…) slatinsko kino ponovno počinje s radom 5. lipnja ove godine.

Program započinje animiranim filmom NAPRIJED koji će se prikazivati u 17 sati, te filmom – krimi poslasticom imena GOSPODA, koji će se prikazivati u 20 sati.

PODRŽITE SVOJE LOKALNO KINO SVOJIM POVRATKOM U NJEGA!

Djelatnici slatinskog kina vesele se ponovnom druženju s publikom, no upozoravaju da poštujete razmak i ostale epidemiološke mjere, no to ne znači da nestaje „filmska čarolija“, naprotiv, ona tek počinje vašim dolaskom u kino.

Svi zajedno proživimo i ponovno doživimo 100 godina kinematografije u Slatini.

05.-07. lipnja u Kinu Slatina

u 17:00 NAPRIJED, animirani; cijena 20kn
u 20:00 GOSPODA, kriminalistički; cijena 20kn

„Naprijed“ – novi animirani sinkronizirani film iz kuhinje Disney Pixar. Smješten u predgrađu izmišljenog svijeta, Disneyev i Pixarov “Naprijed” predstavlja dvojicu tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije. Originalni film studija Pixar režirao je Dan Scanlon, a producirala Kori Rae – ovo je ujedno i duo koji nam je donio hit „Čudovišta iz ormara“.

„GOSPODA“ – Američki iseljenik Mickey Pearson (Matthew McConaughey) je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera, urota , podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.
Ostatak zvjezdane glumačke ekipe čine Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant.
(mf, POU Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button