NASLOVNICAUDRUGE

Udruga OSIT Vretenac, Slatina postala ponosni nositelj priznanja Vitez tolerancije 2022.

Ovih je dana na adresu Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina stigla vijest koja je još jednom potvrdila da se dobro još boljim vraća, a dobar glas da se daleko čuje.

Naime, novosadsko Udruženje „Vitezovi osmeha“, na čelu s Nebojšom Nikolićem odlučilo je priznanje „Vitez tolerancije“ između ostaloga dodijeliti i Udruzi Vretenac, Slatina.

Među dobitnicima ovogodišnjeg priznanja udruge su i pojedinci s područja cijele regije, a moramo istaknuti da je uz Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava, Zagreb i Udrugu „Buđenje“, Zagreb koje su ovo priznanje dobile 2018. godine, Udruga Vretenac, Slatina jedina udruga s područja Republike Hrvatske kojoj će to priznanje biti dodijeljeno 2022. godine.

Ukratko o priznanju „Vitez tolerancije“

Priznanje „Vitez tolerancije“ novosadsko Udruženje „Vitezovi osmeha“ dodjeljuje od 2018. godine pojedincima i ustanovama za doprinose u promociji vrijednosti tolerancije i socijalne inkluzije osoba s invaliditetom.

Od 2019. godine priznanje se dodjeljuje za promociju vrijednosti tolerancije i dobrih djela prema socijalno osjetljivim pojedincima i skupinama.

– Izuzetno obradovani ovom viješću, koja je još jednom potvrdila da ono što rade, rade jako dobro, a ujedno dala im motiv i vjetar u leđa za još bolji rad u promicanju i aktivnom življenju ljudskih prava, posebno prava osoba s invaliditetom, Vretenci se žele zahvaliti timu Udruženja „Vitezovi osmeha“, Mislavu Šljivcu donositelju lijepih vijesti, te svima onima koji su prepoznali rad, trud i zalaganje ove male i mlade udruge velikoga srca, – rekla je predsjednica Udruge Vretenac Patricija Karaman. 
(mf/Izvor: Udruga Vretenac Slatina)

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot