NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

„Slatinski vremeplov“ – Nagradni kviz znanja 3. srpnja

Turistička zajednica Grada Slatine u suradnji sa Zavičajnim muzejom Slatina pokrenula je 19. svibnja ove godine projekt pod nazivom „SLATINSKI VREMEPLOV – nepoznato o poznatom“.

Građani su tako tijekom protekla dva mjeseca, svakog utorka i petka, kroz dvanaest tematskih priča popraćenih vizualnim sadržajem, imali prilike „putovati kroz vrijeme“ i upoznati se s nepoznatim činjenicama poznatih građevina, osoba i slatinskih priča.

Nadamo se kako su svi uživali u pripremljenom sadržaju, ali i nešto novo naučili jer će se u petak, 3. srpnja s početkom u 19 sati provesti online nagradni kviz znanja u kojemu će oni najuspješniji i najbrži biti bogato nagrađeni.

Turistička zajednica Grada Slatine s veseljem poziva sve na sudjelovanje jer kviz donosi vrijedne nagrade:

Poklon bon od 500,00 kuna – „Bistro Ivona“ (Vladimira Nazora 45, Slatina).

Poklon bon od 300,00 kuna – „Restoran Stari podrum“ (Kralja Zvonimira 6, Slatina).

Poklon bon od 200,00 kuna – „Bistro Cvele“ (Vladimira Nazora 11, Slatina).

te dvije nagrade u obliku poklon knjige i stručnog vodstva Zavičajnim muzejom Slatina.

Pravila nagradnog kviza znanja možete pročitati na: https://www.tz-slatina.hr/wp-content/uploads/2020/06/Pravila-online-nagradnog-kviza-znanja-Slatinski-vremeplov.pdf.

Za više informacija o održavanju kviza pratite Instagram profil i Facebook stranicu Turističke zajednice Grada Slatine koja se ovim putem zahvaljuje svima na podršci, komentarima i „lajkovima“! (mf)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button