NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Zečiči odskakutali prema školi – završne svečanosti u Zeki

121 zečić krenuo je iz slatinskog Dječjeg vrtića Zeko prema novoj životnoj avanturi, 54-tvero djece iz redovnog boravka iz tri starije skupine Bubamare, Jabučice i Jagodice i 67 polaznika programa predškole.

Na kratkim svečanostima koje su održane na otvorenom u najužem krugu uz pridržavanje epidemioloških mjera, vrtić Zeko zahvalio se svim predškolcima na svakom osmijehu, lijepoj riječi i prijateljstvu kojim su ispunili vrtić kao i na lijepim uspomenama koje su ostavile trag na svakom djelatniku vrtića Zeko.
Po prvi puta vrtić je podijelio diplome i roditeljima polaznika Male škole koji su cijelo ovo vrijeme marljivo i savjesno radili sa svojom predškolcima u online Maloj školi i bez kojih ne bi bilo moguće pripremiti ove buduće prvake za polazak u školu.

– Vrtić Zeko se oprostio od jedne predivne generacije, stoga veliko hvala odgojiteljicama Manueli, Maji, Ljiljani, Romini, Gordani i Marici, voditeljici Male škole Dušici, našoj pripravnici Kristini, i pomoćnim djelatnicama Mariji, Blaženki i Lei na trudu, radu i ljubavi koje su dale ovim predivnim budućim đacima. Hvala i roditeljima na razumijevanju, suradnji i odgovornosti, – rekla je zamjenica ravnateljice DV Zeko Tamara Dorić.
(mf/Foto: DV Zeko)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button