Home / DOGAĐANJA / Slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić uputio je čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić uputio je čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Poštovane građanke i građani Slatine i prigradskih naselja!

5. kolovoza s osobitim se ponosom prisjećamo hrvatske borbe za slobodu, neovisnost i demokraciju.
Uz posebnu zahvalnost i poštovanje prema svim poginulim, nestalim i stradalim braniteljima Domovinskoga rata, svim građankama i građanima čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 25. obljetnicu Vojno-redarstvene operacije Oluja!

Ovo su dani kad trebamo biti ponosni na naše branitelje koji su u Domovinskom ratu podnijeli najveću žrtvu za stvaranje suverene hrvatske države i njezinu slobodu, te pokazali svijetu da je želja naroda da živi u slobodi nepobjediva i neuništiva.

Nikada ne zaboravimo 5. kolovoza 1995. godine kada se na kninskoj tvrđavi pobjedonosno zavijorila hrvatska zastava označavajući završetak briljantne vojno-redarstvene operacije Oluja, koja je bila temelj za izgradnju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

Mnogi su hrabri ljudi nesebično dali svoje živote kako bismo mi i naša djeca danas bili slobodni, stoga ih se s iznimnim poštovanjem i pijetetom te vječnom zahvalnošću i danas svi zajedno prisjetimo.

U ime Grada Slatine, svojih zamjenika, suradnika i u svoje osobno ime, još jednom čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić

x

Check Also

Grad Slatina osigurao potpore za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na slatinskom području

Temeljem Odluke za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području grada Slatine koju je ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org