Home / DOGAĐANJA / Položeni vijenci u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Položeni vijenci u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u Slatini je obilježen polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u parku 136. slatinske brigade, kao i ispred Križa mučenika na Gradskom groblju u Slatini.

Vijence su položili i svijeće zapalili koordinacija braniteljskih udruga: roditelji poginulih branitelja, vojna policija, HVIDRA Slatina, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina, Udruga ratnih veterana Hrvatski domobran Slatina, svijeće su zapalili načelnik PU virovitičko-podravske Siniša Knežević i pomoćnik načelnika PP Slatina Nenad Lanko, te predstavnici Grada Slatine predsjednik Gradskog vijeća Dario Vrbaslija, zamjenik slatinskog gradonačelnika Bojan Plantak, sa suradnicima pročelnikom stručne službe Grada Slatine Krunoslavom Šarabokom i voditeljem Komunalnog odjela Vjekoslavom Hessom.

Prigodnu molitvu za poginule hrvatske branitelje vodili su svećenici slatinskih župa Dragan Hrgić i Nikola Jušić, a na posljetku je odsviran mirozov.

(Tekst/Foto:Tea Kiš Slačanac, D.F.)

 

x

Check Also

Grad Slatina osigurao potpore za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na slatinskom području

Temeljem Odluke za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području grada Slatine koju je ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org