NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Slatinčani Ratka i Gordon stižu u ‘Superpar’: ‘Naše upoznavanje je rezultiralo tako da me pogodio zračnicom!’

RTL televizija na svom je internet portalu najavila novu sezonu emisije „Superpar“ u kojoj će se predstaviti jedan par iz Slatine. Naime Ratka (44) i Gordon Turk (45) dolaze iz Slatine, u braku su 24 godine i imaju sina Davida.

Ratka je prodajna predstavnica dok je Gordon mesar, ali mu je velika strast i hobi – lov. Susreli su se, otkrivaju, već s osam, devet godina, kada su još bili djeca, a Ratka se prisjeća kako je to izgledalo.

„Bake su nam živjele u istom kvartu pa smo se znali. On je bio zloćko, a upoznavanje je, ako se to tako može nazvati, rezultiralo tako da me pogodio zračnicom!“ smije se Ratka opisujući sebe kao veselu, pozitivnu, brbljavu, iskrenu i glasnu osobu.

Ponovno su se upoznali deset godina poslije, kada ih je spojila zajednička prijateljica, a prvi spoj proveli su na klupi u parku, kaže Ratka, dodajući da je Gordon bio cijelu večer sramežljiv i pričao samo o životinjama. Ipak, kasnije je, otkriva, postao i romantičan tako da joj je tako jednom zgodom došao automobilom pred kuću, otvorio prtljažnik, a u njemu je bila hrpa svježe ubranih ruža.

I Gordon i Ratka strastveni su bajkeri pa su tako čak jednom putovali motorom do Sarajeva, što navode kao jednu od najuzbudljivijih stvari koju su zajedno napravili. Kao razlog prijave u „Superpar“ navode da žele vidjeti koliko im je veza duboka i čvrsta i u pomalo „neprirodnim“ uvjetima.

Zabavnu emisiju ‘Superpar’ možete pratiti na RTL-u od 14. rujna od 21 sat!
(mf/Izvor: rtl.hr)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button