DOGAĐANJANASLOVNICA

Praline “Frajla Antoš” na 5. Međunarodnom kongresu nutricionista

5. Međunarodni kongres nutricionista održan je protekli vikend, od 17. do 19. studenog 2017. godine, u Hotelu Panorama Zagreb   na kojem je sudjelovalo preko 450 sudionika te preko 50 renomiranih domaćih i stranih stručnjaka iz područja prehrane i srodnih znanosti s obzirom na usko područje strukovnog djelovanja.

Kongres je organiziran u suradnji s međunarodnim partnerima Američkim društvom za parenteralnu i enteralnu prehranu te Slovenskim strukovnim udruženjem nutricionista i dijetetičara kao i trima domaćim partnerima Klinike za dječje bolesti Zagreb, KBC Split te Udruge studenata PROBION.

Zahvaljujući  svojim  proizvodima,  kao što je džem od zelenih rajčica  s kojim smo se predstavili na prošlogodišnjem Kongresu u okviru predstavljanja rada Zavoda za javno zdravstvo naše županije ,otvorila se je mogućnost predstavljanja Pralina „Frajla Antoš“ i na ovogodišnjem Kongresu. Praline su bile vrlo zapažene i dobile nama značajne pohvale. Školska zadruga „SLATINA“ tijekom svojih aktivnosti surađuje sa brojnim institucijama, te na taj način predstavlja svoj rad.

Autori najboljih postera prema ocjeni Znanstvenog odbora 5. Međunarodnog kongresu nutricionista, na poklon su dobili naše praline. Školska zadruga „SLATINA“ tijekom svojih aktivnosti surađuje sa brojnim institucijama, te na taj način predstavlja svoj rad. (http://www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org