DOGAĐANJANASLOVNICA

Nastavlja se preseljenje Gradske knjižnice i čitaonice Slatina uz slatinske vatrogasce

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina cijeli protekli tjedan seli svoj bogati knjižni fond, a u petak 14. kolovoza djelatnicama Knjižnice u pomoć su priskočili i članovi DVD Slatina predvođeni predsjednikom Draganom Medvedovićem.

Zahvaljujući njima te Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina, Udruzi HVIDR-a Slatina, tvrtki Slatina kom d.o.o., kao i  Javnoj vatrogasnoj postrojbi Slatina koja  zajedno s DVD-om Slatina svakodnevno  osigurava prijevoz  knjiga i knjižničnog namještaja, Knjižnica se postupno puni svojim osnovnim sredstvom za rad, odnosno knjigama koje konačno dobivaju svoje stalno mjesto u svom prirodnom prostoru i čekaju da se vrata širom otvore kako bi kroz njih ušli vjerni korisnici koji će ih posuditi i pročitati.

– Preseljenje knjižnog fonda Knjižnice u novoobnovljene prostore ne bi bilo moguće bez velike potpore Grada Slatine, pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka i voditelja Odsjeka za komunalni sustav Vjekoslava Hessa koji su nam konstantno na raspolaganju, – istaknula je v. d. ravnateljice Gradske knjižnice i čitaonice Slatina Marija Cindrić uputivši još jednom zahvalu svima koji su se do sada uključili u ovaj težak i zahtjevan posao.
(mf/Izvor: GKiČ Slatina)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button