NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Projektni tjedan u vrtiću Zeko – voda

Brojne aktivnosti odvijaju se u Dječjem vrtiću Zeko u Slatini, a tijekom mjeseca kolovoza pokrenut je novi projekt imena “Ona se kreće, teče, žubori…“ u sklopu kojega se protekloga tjedna odvijala prava mala istraživačka avantura na temu vode.
Projekt su osmislile zdravstvena voditeljica Ljiljana Job i logopedinja Tereza Silađi uz pomoć i ideje odgojiteljica srednjih i starijih vrtićkih skupina.
Glavni akteri ove vodene priče bila su djeca čiji osmijesi govore koliko su truda, ljubavi i znanja, i ovaj put, uložili djelatnici vrtića Zeko u još jednu divnu ljetnu priču s ciljem usvajanja novih spoznaja o vodi, a u kojoj su djeca spoznavala i istraživala vodu na najljepši mogući način kroz igru, osmijeh i uz prijatelje.

Djeca su puno naučila kroz razgovor na temu vode, promatranje površine vode na zemljopisnoj karti, te osim za piće, hranu i higijenu spoznali važnost vode kao stanište različitih životinja.
Uživali su u brojnim eksperimentima, ali i likovnim i glazbenim radionicama te su svojim ručicama u svom vrtiću stvorili jedan mali vodeni svijet.

Voda – “Ona se kreće, teče, žubori…, ona u vrtiću Zeko osmijesima djece govori!“
(mf/Foto: DV Zeko)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button