DOGAĐANJANASLOVNICA

“Naše pravo na sport”- učenici posebnih odjela OŠ E.Kumičića ostvarili izvrsne rezultate na sportskom natjecanju u Zagrebu

U sklopu Centara za edukaciju i savjetovanje Sunce 18.11.2017. organizirano je sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju, pod nazivom „Naše pravo na sport“ u partnerstvu sa Zagrebačkim sportskim savezom osoba s invaliditetom. Ove godine natjecanje je održano u Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava, a sudjelovalo je ukupno 95 natjecatelja iz cijele Hrvatske, djeca i mladi s teškoćama u razvoju, u dobi od 5 – 17 godina. „Naše pravo na sport“ ove godine podržali su mnogobrojni sportaši među kojima košarkaši KK Cibona, paraolimpijke Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić, rukometašice RK Lokomotive, proslavljeni kondicijski trener Pero Kuterovac, bivši nogometaši Mario Stanić i Goran Vlaović, bivša rukometašica Maida Arslanagić, koji su svojim prisustvom uveličali događaj.

Na ovom sportskom natjecanju sudjelovali su i učenici  posebnih odjela Osnovne škole Eugena Kumičića iz Slatine, u pratnji učiteljice tjelesne i zdravstvene kulture Tomislave Medvedović, učitelja tehničke kulture Ivana Drokana, pedagogice Andreje Grahovac te učiteljica edukacijske rehabilitacije Ivane Sabolić, Jasne Radojčić i Patricije Karaman. Učenici su postigli izvanredne rezultate.

Zlatne medalje osvojili su:

Ena Herceg: šut na gol

David Oreški: poligon

Tomislav Kljajić: boćanje

Srebrnu medalju osvojila je: 

Morena Zidar: trčanje 15 metara

Brončane medalje osvojili su:

Tomislav Kljajić: šut na gol

Morena Zidar: šut na gol

Morena Zidar: bočanje


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button