DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Letnica i Error te Vengert i Fontana odlučuju o finalistima turnira

Počela je posljednja najzanimljivija faza turnira, ona na ispadanje, a kako su se stvari odvijale dobro da je sve završilo u najboljem redu i bez ikakvih posljedica. Naime slatinska je najveća dvorana i dalje ”samo” školska te kao takva svojim gabaritima ne može primiti veći broj gledatelja. Posljednjom renovacijom još je smanjen broj sjedećih mjesta, a danas je ta gruba činjenica ogromnim zanimanjem posjetitelja isplivala na površinu. Organizatori su se već na pola večeri, čak i prije početka prvih seniorskih utakmica našli u grdnim problemima. Već tada u dvoranu nije stao niti čep, a masa nezadovoljnika tiskala se u holu dvorane pokušavajući na sve načine probiti se do terena. U priču se morala umiješati i policija te konačno, nakon gotovo sat i pol vremena kašnjenja satnice turnira, i više nego uspješno osiguravanjem potrebnih sigurnosnih uvjeta okončala tu krizu na ulazu koja je prijetila da izraste u nešto puno veće i opasnije.

To je bila samo kulminacija cjelokupnog dana jer u dvorani je bilo ”vruće” već od prvih utakmica najmlađih. U bližoj povijesti slatinskog turnira ne pamti se još ovako urnebesan dan. No upravo su te prve utakmice ono čemu smo se danas mogli najviše radovati. Naime, mame i tate, napravili su gotovo pa brazilsku atmosferu. U stvaranju te ”paklene” atmosfere prednjačili su navijači Voćina, no niti Suhopoljčani nisu puno zaostajali, a niti njihovi klinci im nisu ostali dužni pruživši nezaboravne partije.

A nakon s početka teksta već opisane situacije konačno su sa svojim četvrtfinalnim susretima započeli i seniori. Pilana Jaklić svoje je šanse protiv favoriziranog Errora prokockala u prvom dijelu. Nakon toga na terenu je postojala samo jedna momčad – ona Errora 404.

Iznenađujuće lako do polufinala je stigla Klas agro Fontana nadigravši u svim elementima malonogometne igre Montelektro.

Niti glasna podrška s tribina nije mogla pomoći Vodoinstalaciji Tunić protiv ubojitog OPG Vengerta. Ninčević je bio taj koji je otvorio bravu i trasirao put u polufinale, a sve ostalo bilo je odrađivanje posla u kojem je najviše uživao trostruki strijelac Rupčić.

Definitivno najveći broj navijača imala je Letnica Petrinja, ali i neke nove odlične haklerske snage na terenu koje su minimalno, ali potpuno zasluženo slavile u derbiju večeri kontra branitelja naslova Prijatelja. Gol vrijedan polufinala postigao je Antun Gaši.

Damir Jukić

 

6.1.2023.

Rezultati:

U – 11 (1/2 finala):

ŠN Slatina ll – Sokol Milanovac Mr. Jack 4:1

NK Suhopolje – NK Voćin 1:3

 

U – 13 (1/2 finala):

NK Virovitica – NK Mladost Miljevci 10:0

ŠN Slatina ll – NK Suhopolje 1:2

 

U – 15 (1/2 finala):

NK Suhopolje – MNK Apokalipsa Cvjećarnica Camelia 1:1 (3:4-6m)

NK Virovitica – No limit Tvin 3:1

 

U – 17 (1/2 finala):

NK Zrinski Nova Bukovica – Zoki Slatina 1:1 (4:5-6m)

Joga bonitos – Jazavci 1:1 (2:3-6m)

 

Seniori (1/4 finala):

Error 404 Knauf Ljubas – Pilana Jaklić 6:1 (Zdelar 2, Babić, Rukavina, Dor.Bogati, Dom.Bogati/Dorinka)

Klas agro CB Fontana – Montelektro Pizzeria Ivona 6:3 (Bihar, Dmitrović, Bubaš 2, Vukomanović 2/Zebec, Kvrgnjaš, Hudoletnjak)

Vodoinstalacije Tunić Đulovac – OPG Vengert 0:7 (Ninčević 2, Ognjenović, Jozić, Rupčić 3)

Letnica Petrinja – C&WB Mystic the room i prijatelji 1:0 (Gaši)

 

Kompletan raspored preostala dva dana turnira potražite na slijedećoj poveznici:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100038381141463

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button