KULTURA I OBRAZOVANJENAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Krik-ovci organiziraju koncert povodom Međunarodnog dana mira

Udruga mladih Krik poziva Vas na koncert povodom Međunarodnog dana mira – 19.9. u subotu na slatinskom Vidikovcu s početkom u 21:00.

Koncert za mlade i volontere jedna je od aktivnosti u sklopu projekta „Informirani građani za aktivnu zajednicu“ koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grada Slatine.

U organizaciji koncerta povodom Međunarodnog dana mira, uz članove KRIK-a, sudjelovali su i članovi Kluba urbane kulture (KUK), uz potporu Turističke zajednice grada Slatine.

NA KONCERTU NASTUPAJU:

Kongo Acoustic (21:00) – Osječko-slatinski band koji u akustičnom aranžmanu svira najveće domaće i strane rock hitove. Njihovog pjevača, Arsenija Kovčića, već smo ranije upoznali kao frontmana slatinskog rock/blues banda Muddy Breakdown.

Aklea Neon (22:30) – Osječanka pravim imenim Dorotea Zovko, postala je poznata široj javnosti svojim nastupom na ovogodišnjoj Dori i to eko himnom „Zovi ju mama“.  Iza sebe ima tek tri singlea i već tri Rock&off nominacije, a zarazni afro zvuk i melodičan vokal uz mantričke ethno dionice Akleu Neon smještaju među glazbena iznenađenja godine. Nedavno je zaključila svoju prvu turneju s preko 40 koncerata od Dubrovnika do Berlina, a iščekivani album prvijenac izdat će krajem 2020.

Ekvilibrios (00:00) – Novi osječki acoustic band okupljen oko Ivana Medveda, bubnjara Gray Accenta, i upotpunjen dvjema djevojkama na vokalu i gitari. Njihov akustični zvuk već duže vrijeme drma Slavonijom, a sada ih imamo priliku čuti i u Slatini.

S obzirom da su još uvijek na snazi epidemiološke mjere vezane uz COVID-19, molimo vas da se pridržavate svih uputa Stožera civilne zaštite, te da držite razmak i dezinficirate ruke.

Vidimo se gore!

(tks/Tekst i Foto:Izvor:Udruga Krik)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button