DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

„Glasnici istine“ po peti puta trčali linijom obrane grada Slatine

U povodu Dana grada Slatine Udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije „Glasnici istine“ istrčala je,jučer navečer, 5. memorijalnu utrku pod nazivom „Linijom obrane grada Slatine“, a u sklopu projekta pod nazivom „Slatina – grad heroj, ne dajmo zaboraviti!“.

Ove godine linijom obrane grada Slatine u Domovinskom ratu, odnosno od tzv. Popišanca preko vinograda do Vidikovca i naposljetku do središta grada, trčali su Goran Draksler, Robert Knapić, Božidar Smokrović i Pavo Tutenov-predsjednik udruge, a jedan dio utrke istrčala je i Martina Knapić, kćer Roberta Knapića.

Za vrijeme tonske probe TS-a Džentlmeni koji se pripremao za zajednički koncert s velikim majstorom tamburaške pjesme Stjepanom Jeršekom Štefom, maratonci su stigli na središnji gradski trg u Slatini, gdje ih je ispred Grada Slatina dočekao predsjednik Gradskog vijeća Dario Vrbaslija i zahvalio im što ime Slatine pronose diljem Hrvatske, te im uručio zahvalnice Grada Slatine za sudjelovanje u ovogodišnjoj memorijalnoj utrci „Linijom obrane grada Slatine“, a predsjednik udruge Tutenov zahvalio se na lijepom dočeku.

(Tekst:Tea Kiš Slačanac/Foto:D.Fišli;M.Bubaš)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button