Home / DOGAĐANJA / „Štef i Džentlmeni“ zatvorili proslavu Dana grada i „Slatinsko ljeto“

„Štef i Džentlmeni“ zatvorili proslavu Dana grada i „Slatinsko ljeto“

Treća glazbena večer u povodu proslave Dana grada i 723. obljetnice prvog pisanog spomena imena Slatine, polako je sada već iza nas. Bila je to ujedno i završnica manifestacije Slatinsko ljeto u organizaciji Grada Slatina, Slatinskog informativnog centra i TZ Grada Slatina.

Jučer navečer od 20 sati na velikoj pozornici u samom središtu grada ponovno se orila pjesma. Nakon rock i večeri zabavne glazbe stigao je red i na tamburicu i to u izvedbi osječkog TS Džentlmeni, kojemu se nešto kasnije pridružio i Stjepan Jeršek Štef, veliki majstor tamburaške pjesme koji rado dolazi u Slatinu i jednako rado ga primamo.

„Džentlmeni“ se mogu pohvaliti lijepim autorskim pjesmama koje su nizali u kombinaciji s pjesmama drugih tamburaša. Nakon ove odlične uvertire, uslijedio je zaplet i na pozornicu je stigao Stjepan Jeršek Štef. Nastup je započeo zahvalom organizatoru što ga je pozvao i porukom da nam korona ne može ništa, ali i omiljenom pjesmom poklonika njegove glazbe “Sve poštivam svoje uživam“. Puna dva sata redao je svoje pjesme. Publika, koje je jučer bilo najmanje kroz prethodne tri večeri, je očekivano zdušno pjevala s njim.

Spomenuti ćemo i redare Udruge HVIDRA koji su i jučer vrijedno odrađivali redarski posao provodeći sve potrebne epidemiološke mjere.

Završila je tako još jedna proslava Dana grada Slatine i još jedno „Slatinsko ljeto“. Nadajmo se da ono slijedeće neće sa sobom donijeti razmišljanja o epidemiološkoj situaciji i da ćemo biti puno ležerniji.

(Tekst i Foto: Tea Kiš Slačanac)

x

Check Also

Grad Slatina osigurao potpore za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na slatinskom području

Temeljem Odluke za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području grada Slatine koju je ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org