DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Članovi slatinske HVIDR-e uredili spomen obilježja poginulih suboraca kod mjesta stradanja

Članovi Udruge HVIDR-a Slatina danas (četvrtak) su proveli radnu akciju iz projekta ”Istina o pobjednicima”.

Naime, članovi ove najaktivnije slatinske udruge uredili su okoliš oko spomen obilježja kod mjesta pogibije hrvatskih branitelja na slatinskom području, odnosno pokosili travu i uredili spomenike, te im odali počast polaganjem lampiona.

– Ovo je još jedna u nizu naših akcija kroz projekt ”Istina o pobjednicima”. Danas smo se rasporedili u tri grupe, te obišli i uredili spomen obilježja naših poginulih suboraca kod mjesta Ivanjbrijeg, Hum Varoš, Mikleuš, Ćeralije, na Mokrom brdu…, a tako ćemo nastaviti i ubuduće, jer naši poginuli heroji ne smiju biti zaboravljani – rekao je predsjednik slatinske HVIDR-e Ilija Nikolić.

U akciji uređenja spomen obilježja sudjelovao je i predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš.

– I ja sam član Udruge HVIDR-a Slatina te se uvijek rado odazovem na akcije koje organiziraju, kao i na akcije drugih naših udruga okupljenih u Zajednicu udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije. Dok sam ja na mjestu predsjednika Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije, kao i Odbora za hrvatske branitelje Virovitičko-podravske županije, slatinska HVIDR-a će uvijek moći računati na mene – rekao je Bubaš.
mf (df/Foto: HVIDR-a Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot