Home / NASLOVNICA / Igrački osvježena Slatina započela s pripremama

Igrački osvježena Slatina započela s pripremama

Prozivkom igrača jučer  su započele pripreme Nogometnog kluba Slatine  za novu nogometnu sezonu. Igračima se na samom početku obratio potpredsjednik kluba Miran Janečić obećavši im potporu od istoga koliko je to god moguće. S obzirom da se radi o prilično mladim igračima, potpredsjednik nije od njih zatražio vrhunski rezultat već samo da se maksimalno posvete radu i nametnutim  igračkim obvezama, jer je to jedini pravi put do stvaranja rezultata.  Drugu sezonu za redom igrače će u novu sezonu povesti trener Damir Pemper. Njegova primarna zadaća biti će nastavak već dobro utabanog puta. Od igrača želi samo maksimalnu posvetu radu, a on će biti taj koji će raditi na dodatnom učvršćivanju odnosa i stvaranju još bolje atmosfere,  vrlo bitnog  faktora za njegovo veličanstvo rezultat. Rekao je da je zadovoljan kvalitetom pristiglih igrača, no i da će se još neki igrači priključiti radu idućih nekoliko dana. Na jučerašnjem okupljanju bili su i tajnik kluba Ilija Nikolić, sportski direktor Darko Kupres kao i nekoliko članova uprave kluba te sveprisutni fizioterapeut Ivica Dubravica i oružar Milan Kujavić.

Što se tiče rubrike odlasci Slatinu su napustili Ciglar, Knežević, Ibričić, Borovec, Mudri i Dijanešić. Ante Vicić prema osobnoj želji posvetit će se suđenju pa ni njega više nećemo gledati  u dresu Slatine.

Jučer smo na prozivci vidjeli i nove igrače. To su Toni Hrgetić (Standard), Domagoj Jendrašić (Bratstvo), Domagoj Tušek (Standard), Dario Stjepić (Slaven Belupo- NK Koprivnica), Dominik Hodak (Suhopolje), Luka Čubelić (Suhopolje), Domagoj Bičanić (Suhopolje). Lijepo je bilo vidjeti jučer na terenu, nakon duge dvije i pol godine pauze uvjetovane teškom ozljedom,  i  Davora Jozića koji će se također kroz pripreme pokušati nametnuti treneru Pemperu. Povratnik u klub je i Matej Potočki  čije se priključenje radu očekuje uskoro, baš kao i od Vurdelje , Granjaša i  Šantaveca koji su također opravdali svoj jučerašnji izostanak. Radu s prvom ekipom priključeni su i daroviti kadeti odnosno juniori : Dominik Bogati, Dorijan Bogati, Luka Šokac, Robert Lipaj, Marko Šuntić, Ivan Stjepić  i Petar Stjepić.

Osim brojnih treninga trener Pemper najavio je i odigravanje  desetak prijateljskih susreta. Prvu provjeru Slatina će imati već u nedjelju na turniru u Kozicama. (dj / Foto: D. Jukić)

 

x

Check Also

Moto mrazevi darivali poklone, a mame i tete lutkarsku predstavu

Prava božićna čarolija začarala je danas prostore Dječjeg vrtića Suncokret. Snijeg je još jučer zabijelio ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org