DOGAĐANJANAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASLATINSKO LJETO

Uz obljetnicu 50 godina postojanja radija u Slatini, stiže nikad “jače” Slatinsko ljeto

Za Dan grada u centru će nastupiti Pravila igre i Ivan Zak, a na Javorici Zabranjeno pušenje

U četvrtak 27. lipnja u programu Radio Slatine gostovali su gradonačelnik Denis Ostrošić i direktor Slatinskog informativnog centra Robert Turkalj kako bi zajednički najavili svima dobro znanu i uvijek željno iščekivanu zabavnu manifestaciju ”Slatinsko ljeto”. Najnovije izdanje Slatinskog ljeta za razliku od svih prijašnjih nosi posebnu notu jer se njime, zahvaljujući između ostalih Slatinskom informativnom centru koji je preuzeo režisersku palicu, obilježava i 50 godina postojanja radija u Slatini. Gradonačelnik se u ovom razgovoru posebno osvrnuo na podatak da je ovo godina velikih slatinskih obljetnica (župe sv.Josipa, skijaša, Festivala Milka Kelemena, nogometa, rukometa, …) pa je ovo Slatinsko ljeto bila izvrsna prigoda da se prigodnim koncertima, i svime onime što bude dolazilo uz njih, dostojno obilježi upravo ova okrugla obljetnica prvog radio emitiranja u Slatini.

Direktor Sic-a Robert Turkalj zajedno s gradonačelnikom najavio je prilično impozantan popis izvođača ovogodišnjeg Slatinskog ljeta. Već u nedjelju 30.lipnja  na velikoj pozornici smještenoj na samom početku ulice Ante Kovačića nastupile su The Frajle. Inače,  na koncertima će gostovati i poznati voditelji HR scene, a biti ću tu i još nekoliko iznenađenja.

Nakon Frajli svoj nastup na Slatinskom ljetu potvrdili su do sada TS Fijaker, Slavonia band, Klapa Puntamika, Igor Delač, Mia Dimšić, TS Slavonske lole i Cecilija dok će povodom obilježavanja Dana grada nastupiti i Pravila igre, Ivan Zak i TS Kas. Gradonačelnik je u razgovoru najavio i još jednu ekskluzivnu vijest, dolazak Zabranjenog pušenja na tradicionalne moto susrete Moto kluba Speed na Javorici, a koji će koncert održati odmah po završetku nastupa Ivana Zaka u središtu Slatine. Osim Slatinskog informativnog centra u realizaciji Slatinskog ljeta sudjelovat će Grad Slatina i Turistička zajednica grada. (dj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button