DOGAĐANJAGLAZBAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICAUDRUGE

Uspješan party u organizaciji KRIK-ovaca

Jučer se u večernjim satima na slatinskom jezeru Javorica održala manifestacija “DJ Night”. Događaj je organizirala Udruga mladih KRIK. Jezero Javorica se pokazalo kao izvrsna destinacija za taj event.

Mnoštvo mladih se u večernjim satima uputilo na jezero kako bi uživali u tehno ritmu koji su za njih pripremili DJ Dražen Klier i DJ Marko Jozić.

U razgovoru s dopredsjednikom udruge mladih KRIK Mislavom Šljivcem smo saznali da nisu očekivali toliki odaziv mladih i da su doista zadovoljni.

„Ovaj događaj je svojevrstan test za nešto što bi se trebalo organizirati početkom rujna, ali neću vam još ništa odavati“, tajanstveno je najavio Šljivac.

Odličan repertoar iskusnih DJ-eva, posebna rasvjeta, koja je još više doprinijela čaroliji večeri uz ambijent jezera i šume bila je dobitna kombinacija da se posjetitelji ovog eventa zabave do ranih, jutarnjih sati.

Udruga mladih KRIK je osnovana prije 18 godina, ali je zadnjih godina bila manje aktivna zbog COVID-a i ostalih okolnosti. Lijepo je vidjeti da u udrugu pristižu novi članovi i da se opet aktivira različitim događajima. Ovaj događaj i njegova posjećenost bili su pokazatelj da mladost može sve. Samo naprijed!

tks (Tekst i foto: Ratka Turk, Udruga KRIK)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button