DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Ugodna nedjeljna večer „Slatinskog ljeta“ uz grupu „Jeans“

Sinoćnju ugodnu večer učinilo je još ugodnijom „Slatinsko ljeto“ koje je ove nedjelje na ljetnu pozornicu kod fontane dovelo virovitičku glazbenu grupu „Jeans“.

Grupa “Jeans” je virovitički bend u kojem aktivno sudjeluju Filip Hrvoić, Ivan Mandić, Josip Dvorski i Alen Vlašićek. Svi članovi benda su školovani glazbenici. Bend aktivno radi oko 9 godina, tijekom kojih su odsvirali puno dobrih gaža, svadbenih svečanosti, maturalnih zabava i do sada su dobivali samo riječi hvale. O tome svjedoči i njihov Facebook profil koji se iz vikenda u vikend puni novim slikama, video zapisima.

U sve nabrojano, uvjerila se brojna publika koja se ponovno smjestila na terase obližnjih slatinskih kafića. Oni najmlađi vole doći što bliže pozornici jer se tamo najbolje vidi i čuje pa su tako činili i sinoć.

Lijepo, ležerno, ugodno, uz zvuke poznatih, većinom domaćih ali i stranih hitova. Tako možemo opisati ovu još jednu večer Slatinskog ljeta koja je sada već iza nas.

A sljedeće nedjelje,14.kolovoza, u Slatinu nam stiže Aura band. Dođite i vi i ugodno se zabavite!

„Slatinsko ljeto“ i ove godine, na radost svih posjetitelja, ljubitelja dobre glazbe i zabave, organizira Radio Slatina , uz suorganizaciju Grada Slatine i Turističke zajednice grada.

(Tekst i Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot