DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICARADIO EMISIJE

U eteru Radio Slatine predstavljen program Slatinskog ljeta i obilježavanja Dana grada Slatine

U današnjem programu Radio Slatine zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Ilija Nikolić i direktor Slatinskog informativnog centra Robert Turkalj predstavili su program ovogodišnjeg Slatinskog ljeta i obilježavanja Dana grada Slatine.

Nakon prošlogodišnje pauze od spomenutih manifestacija, ovoga se ljeta, s obzirom na gradskim proračunom osigurana sredstva, obje, u organizaciji Grada Slatine i Radio Slatine, vraćaju na već dobro poznatu lokaciju, u središte grada.

-Sredstva kojima raspolažemo nisu velika, a i glazbenici su u skladu s trendom općeg porasta cijena,povećali i cijene svojih nastupa. Napravili smo najbolje što smo mogli. Teško je ugoditi svima,ali nadamo se da će ljudi ipak biti zadovoljni,- kaže Nikolić.

– Slatinsko ljeto će se održavati nedjeljom kako se i ranije održavalo. Biti će to prilika ponovno sjesti na terase naših kafića u središtu grada, nešto popiti,pojesti kolač ili sladoled ili možda langošicu i uživati u svirci uživo,- dodaje Turkalj.

A ove godine će nas zabavljati sljedeći izvođači:

SLATINSKO LJETO

7.7. INDIRA I SLAVONIJA BEND

14.7. TS FRONTMENI

21.7. TS FIJAKER

28.7. TS LEDINA

4.8. MAD FOXX

11.8. TS VERTIGO

18.8. THE FUSION

25.8. TS ČOKANJ, LIČKA VEČER I GASTRO LIKA

DAN GRADA

30.8. SREBRNA KRILA I VLADO KALEMBER

31.8. SLAVONSKE LOLE-KOD FONTANE

         OPĆA OPASNOST-MOTO SUSRETI –JAVORICA

4.9. GRUPA JEANS- PREDGRUPA

        NEDA UKRADEN – GLAVNI IZVOĐAČ

O detaljima i ostalim sadržajima „Slatinskog ljeta“ ćemo još naknadno izvještavati u našem eteru i putem naših Internet stranica.

(Tekst: Tea Kiš Slačanac/Foto: Sunčica Novak Pavličević)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button