DOGAĐANJANASLOVNICA

Turistička zajednica Grada Slatine provela zanimljivu anketu koja može poslužiti mnogima!

Turistička zajednica Grada Slatine u suradnji s Veleučilištem u Virovitici u slatinskim srednjim školama, na uzorku od 214 učenika populacije od 16 do 19 godina, provela je anoniman anketni upitnik o stavovima i percepciji mladih o kvaliteti kulturno-zabavnih sadržaja u Slatini, ali i ostalim relevantnim segmentima koji su važni za kvalitetu njihova života u našem gradu.

Svrha ovog ispitivanja je utvrđivanje stavova i preferencija mladih s područja Slatine i okolice po pitanju kulturno-zabavnih sadržaja, kao polazišne osnove budućeg usmjeravanja i razvoja istih.

„Na 24 stranice publikacije, grafički i tekstualno interpretirani su rezultati 16 tematskih pitanja koja su međusobno povezana ili se nadopunjuju. Nadamo se da će navedeni podaci pružiti jasnu predodžbu o stavovima mladih, kao i izazove koji iz njih proizlaze, a sve s ciljem zajedničkog djelovanja u stvaranju boljih uvjeta za ostanak mladih u Slatini i okolici te njihovo aktivno uključivanje u društveni život. Sama interpretacija je odrađena iz perspektive turističke zajednice, a sve zainteresirane strane mogu rezultate ankete interpretirati samostalno, kao i iz svega izvesti zaključak kojeg smo mi namjerno izostavili jer smatramo da je potrebno ozbiljno se zamisliti nad nekim rezultatima. Ovo je prva takva anketa, a u budućnosti ćemo nastaviti s osluškivanjem potreba naši mladih, ali i potreba svih naših sugrađana i gostiju destinacije Slatina.“ – rekao je Jurica Bosak, direktor TZG Slatine.

Također, iz TZG Slatine zahvaljuju Veleučilištu u Virovitici na partnerstvu u ovom projektu, posebno profesoru Božidaru Jakoviću, koji je sudjelovao u statističkoj obradi anketnih upitnika, ali i ravnateljima slatinskih srednjih škola i svim profesorima koji su omogućili da se ista što kvalitetnije provede. Naravno, najveće zahvale idu učenicima koji su ozbiljno pristupili rješavanju ove ankete. (Izvor: TZ Slatina)

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot